Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

T3 Vakfından Rektör Bahçekapılı’ya ziyaret

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Yalova İl Sorumlusu Fatih Ayaz ve gönüllü takımından oluşan heyet, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2024 06:17
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2024 16:12
Kaynak: Murat Can Aytemur
T3 Vakfından Rektör Bahçekapılı’ya ziyaret

T3 Vakfı Yalova İl Sorumlusu Fatih Ayaz ve beraberindeki gönüllü ekibi, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı’yı makamında ziyaret etti. Burada gerçekleştirilen görüşmede, Ayaz ve ekibi, Rektör Bahçekapılı’ya vakfın çalışmaları ve Yalova'daki gençlere yönelik projeleri hakkında detaylıca bilgi aktardı. Ayaz, vakfın hedefleri ve faaliyetleri hakkında Rektör Bahçekapılı’ya bilgiler vererek, gençlerin teknolojik gelişimlerine destek verme kararlılıklarını vurguladı.

Görüşmede aynı zamanda da Yalova’daki Teknofest Takımlarının koordinasyonu ve gönüllülük kavramı üzerine sohbet gerçekleştirilerek karşılıklı istişarelerde bulunuldu. Her iki taraf da, gençlerin teknolojik alandaki gelişimlerine katkı sağlamak için yapılabilecek çalışmalar üzerinde fikir alışverişleri gerçekleştirdi. Bahçekapılı gençlere çalışmalarında başarılar dileyerek, yaptıkları çalışmaların çok anlamlı ve çok değerli olduğunu ifade etti.

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, T3 Vakfı Yalova İl Sorumlusu Fatih Ayaz ve gönüllü takımına; gençler adına gerçekleştirdikleri çalışmalar, nazik ziyaretleri ve hoş sohbetleri adına teşekkürlerini iletti. Ayaz ve beraberindekiler de Bahçekapılı’ya misafirperverliği ve destekleri adına teşekkür etti. Ziyaret toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile birlikte son buldu.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.