Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sprey üretim tesisinde çıkan yangın kimyasal sızıntı paniğine yol açtı

Tavşanlı Beldesinde bulunan Atlantik Aerosol Kimya A.Ş. Sprey Üretim Tesisinde meydana gelen yangında kimyasal sızıntı paniği yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2024 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2024 15:16
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Sprey üretim tesisinde çıkan yangın kimyasal sızıntı paniğine yol açtı

Altınova İlçesine bağlı Tavşanlı Beldesinde bulunan Atlantik Aerosol Kimya A.Ş Sprey Üretim Tesisinde 30 Mayıs Perşembe günü yangın çıktı. 112 Acil Çağrı Merkezinden gelen ihbar üzerine AFAD Yalova Arama Kurtarma Ekibi, Taşköprü Beldesi İtfaiye ekipleri, Çiftlikköy İtfaiyesi ekipleri ve Altınova İtfaiyesi ekipleri ile olay yerine intikal etti.

Otomotiv, hırdavat, endüstri, sanayi, inşaat ve tekstil alanında 65 farklı ürün seçeneği ile sprey ürün üreten tesiste meydana gelen yangında kimyasal sızıntı paniği yaşandı. Taşköprü, Çiftlikköy ve Altınova İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın kısa sürüde söndürüldü. Kimyasal sızıntı şüphesi ile olay yerinde detaylı inceleme yapan AFAD Yalova Arama Kurtarma Ekibi, yapılan değerlendirme sonucu sprey kutularının boş olduğunu ve yapılan ölçümlerde kimyasal tespit edilemediğini raporladı. Soğutma çalışmalarının ardından tesiste başlatılan soruşturma devam ediyor.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.