Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sporcular Bonsai Müzesi'ne hayran kaldı

Minikler Kuraş Türkiye Şampiyonası’na katılmak için Yalova’ya gelen sporcu, antrenör ve Türkiye Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu yetkilileri, Türkiye ve Avrupa’nın ilk ve tek Bonsai Müzesi’ni gezdiler.

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2024 04:16
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2024 04:16
Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi
Sporcular Bonsai Müzesi'ne hayran kaldı

Türkiye Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu (GOSBF) tarafından Yalova’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası için Yalova’ya gelen sporcular, antrenörler ve federasyon yetkilileri, yarışmaların ardından Türkiye’nin ve Avrupa’nın ilk ve tek Bonsai Müzesi'ni ziyaret etti. Müzeyi gezen ziyaretçiler, Yalova'da böylesine özel bir müzenin bulunmasından büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, bu projeyi hayata geçirenleri tebrik ettiler.

Bonsai Müzesi’nde sergilenen yüzlerce yıllık bonsaileri ilgiyle izleyen misafirler, müze yetkililerinden detaylı bilgiler aldı. Ziyaret sırasında konuşan Türkiye Gelişmekte Olan Spor Branşları İl Temsilcisi İbrahim İnce, "Yalova’ya gelen sporcu, antrenör ve federasyon temsilcilerine Yalova’nın güzelliklerini tanıtmak istiyoruz. Yalova, doğal ve kültürel zenginlikleriyle dikkat çeken bir şehir” dedi.

Sporcular, antrenörler ve federasyon yetkilileri ise Yalova'ya ve özellikle Bonsai Müzesi'ne hayran kaldıklarını belirterek, "Yalova'nın bu güzelliklerini kendi illerimizde mutlaka anlatacağız” ifadelerini kullandılar.

Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.