Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Siyonist İsrail Gazze’de sivilleri öldürmeye devam ediyor! Böyle vahşet görülmedi!

İsrail ordusu Gazze’ye olan saldırılarını bir an olsun durdurmuyor. Gece saatlerinde Gazze’de bulunan Cebaliya, Şeyh Rıdvan, Han Yunus ve Eş-Şati Mülteci kampları ile Beyt Lahiya ve Refah'ta hava saldırıları yapan İsrail, sivillerin evlerini hedef aldı. Saldırıda aralarında çocukların ve kadınların da bulunduğu yüzlerce kişi öldü. İşte savaşın kan donduran görüntüleri…

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2023 11:57
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2023 11:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Siyonist İsrail Gazze’de sivilleri öldürmeye devam ediyor! Böyle vahşet görülmedi!

Hamas’a bağlı İzzeddin El Kassam Tugayları’nın 7 Ekim’de İsrail’e karşı başlattığı saldırılarda 18 gün geride kaldı fakat çatışmalarda gerilim tırmanmaya devam ediyor.

Hamas’ın başlattığı Aksa Tufanı harekatının 19’uncu gününde toplam 5 bini aşkın Gazzeli hayatını kaybederken edinilen bilgilere göre yaklaşık 2 bin İsrailli hayatını kaybetti.

israil gazzeyi bombalamaya devam ediyor

İsrail’in saldırılara karşı gösterdiği oldukça acımasız tutumu dünya genelinde tepkilere yol açtı. Son olarak İsrail askeri güçleri abluka altındaki Gazze Şeridi’nin Cebaliya, Şeyh Rıdvan, Han Yunus ve Eş-Şati Mülteci kampları ile Beyt Lahiya ve Refah’ta bulunan sivillerin evlerini hedef aldı.

Gazze'ye 18 gündür aralıksız bir şekilde bomba yağdıran İsrail ordusu, dün öğle saatlerinde kuzeydeki bölgelere yeniden yoğun hava saldırısı başlattı. Özellikle sivil yerleşim yerlerini hedef alan İsrail ordusu çok sayıda Gazzeli sivilin ölmesine neden oldu.

israil bebekleri öldürüyor

Öte yandan Filistin Esirler Cemiyeti yaptığı yazılı açıklamada, İsrail güçlerinin gece saatlerinden bu yana Doğu Kudüs ve Batı Şeria’nın farklı bölgelerinde bulunan 50’yi aşkın Filistinli sivili gözaltına aldığı ifade edildi.

İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Batı Şeria’da gözaltına aldığı toplam Filistinli sayısının 1265’e ulaştığı açıklandı.

gazze'de acı gittikçe büyüyor

İsrail’den beklenen hareket!

Edinilen bilgilere göre, İsrail ordusu Gazze’ye havadan çeşitli ilanlar atmaya devam ediyor son olarak atılan ilanlarda, esirlere ilişkin bilgi verenlere “güvenlik ve para” teklif edildi. İsrailli ve diğer milletlerden esirler ile ilgili bilgi aktarma çağrısı yapılan ilanlarda telefon numaraları ve karekod yer aldı.

gazze'de kaçkişi öldü

Deniz yoluyla bombalanıyor

Öte yandan gece saatlerinde El Kassam Tugayları’na ait Telegram kanalından yapılan açıklamada. “Allah'a şükürler olsun ki, El Kassam Tugayları'na bağlı denizaltı kuvvetlerinden oluşan bir ekip, işgal altındaki Aşkelon'un güneyindeki "Zikim" sahillerine deniz ve kara yoluyla sızmayı başarmış olup, bu bölgede işgal ordusuyla silahlı çatışmalar yaşanıyor…” ifadeleri kullanıldı.

Bu açıklamaların ardından İsrail ordusundan bir yazılı açıklama geldi açıklamada, “İsrail Deniz Kuvvetleri, Zikim bölgesinden deniz yoluyla İsrail topraklarına sızmaya çalışan Hamas'a bağlı dalgıçlardan oluşan bir hücreyi hedef aldı.” ifadelerine yer verildi.

Sızmaya karşı İsrail güçlerinin bölgede aramalarını sürdürdüğü aktarıldı.

El Kassam Tugayları, sivillere yönelik katliamlara misilleme olarak işgal altındaki bölgelere roket saldırıları düzenlendiğini duyurdu.

Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.