Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Siyonist İsrail gazetecilerin ailelerini katletti! Haberi alan gazeteci gözyaşlarına boğuldu!

İsrail ordusu sivillere karşı kanlı saldırılarını aralıksız sürdürüyor. Son olarak Gazze Şeridi'nde sivillere karşı düzenlediği saldırılarda, Al-Jazeera televizyonunun Gazze muhabiri Vail el-Dahduh ile Mohammed Farra’nın aileleri hayatlarını kaybettiler.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2023 13:05
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2023 13:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Siyonist İsrail gazetecilerin ailelerini katletti! Haberi alan gazeteci gözyaşlarına boğuldu!

İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazzeli sivillere karşı düzenlediği acımasızca saldırılar durmadan devam ediyor. Hamas’ın saldırılarını bahane eden İsrail ordusu asker ya da sivil ayrımı yapmadan Gazze’de bulunan herkesi katlediyor.

Edinilen son bilgilere göre 7 bine yakın Filistinli hayatını kaybederken bunların arasında çok sayıda gazeteci ve onların aileleri de bulunuyor.

Al-Jazeera muhabirlerinin acı kaybı

İsrail ordusu Gazze Şeridi’ne düzenlediği son saldırıda çok sayıda sivilin ölümüne yol açtı. Ayrıca saldırıda Al-Jazeera televizyonunun Gazze muhabiri Vail el-Dahduh'un ailesinden çok sayıda kişi de öldürüldü.

Mülteci kamplarını hedef almaya devam eden İsrail ordusu toplu olarak bölgede bulunan yüzlerce insanı öldürmeyi amaçlıyor. 

Gazze Şeridi'nde bulunan Nuseyrat Mülteci Kampı'nda bir evi hedef alan saldırılarda gazeteci Vail el-Dahduh'un eşi, oğlu ve kızı da dahil olmak üzere ailesinden çok sayıda kişi hayatını kaybetti. 

Mohammed Farra’nın zor anları

Gazeteci Mohammed Farra’nın, Siyonist İsrail’in Han Yunus'a düzenlediği saldırıda hayatını kaybeden eşi ve çocuklarının ölüm haberini aldığı anlar herkesi gözyaşlarına boğdu. 

Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.