Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sinan Oğan Yalova’da coşkuyla karşılandı

Sinan Oğan, Türkiye İttifakı Partisi Yalova İl Başkanlığı’nın açılışı için Yalova’ya geldi. Burada bir konuşma yapan Oğan, ülke gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2024 10:44
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2024 11:18
Kaynak: Murat Can Aytemur
Sinan Oğan Yalova’da coşkuyla karşılandı

Sinan Oğan, Türkiye İttifakı Partisi'nin Yalova İl Başkanlığı'nın açılışı için Yalova'ya geldi. Burada coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Oğan, açılış öncesi yaptığı konuşmada, Türkiye İttifakı Partisi'nin ülke genelinde hızlı bir şekilde örgütlendiğini belirtti. Oğan, partisinin Türk Milliyetçilerini birleştirme ve Türk siyaset denkleminde daha etkin bir rol oynaması için çaba harcadıklarını vurguladı.

‘’İstikrarın olmadığı bir ekonomi krize mahkum demektir’’

Cumhurbaşkanlığı seçimi ile alakalı sıkça sosyal medya üzerinden yapılan eleştirilere cevap veren

Oğan sözlerinde muhalefeti sert bir dille eleştirdi ve ‘’22 sene yatacaksınız, sandık başlarını dahi sahipsiz koyacaksınız, bir adayın üzerinde uzlaşamayacaksınız, HDP ile el ele vermekten vazgeçmeyeceksiniz. 20 küsür senelik iktidarda olan mevcut cumhurbaşkanının ilk seçimlerde 5 puan gerisinde kalacaksınız, meclis çoğunluğunu alamayacaksınız sonra da ‘Bizi niye desteklemedin’ diyeceksiniz. Nasıl destekleyeyim seni? HDP’den elini çektin de desteklemedim mi? Parlamento çoğunluğunu kazandın da desteklemedim mi? Muhalif başkan olarak girdiğin seçimde birinci çıktın da desteklemedim mi? İnsan biraz utanır. Herkes şunu anlasın; bir kez daha ifade edelim biz önce ülkemizin ve milletimizin birlik ve bütünlüğü ve bu seçimlerdeki kritik ekonomik süreçlerden geçerken istikrarını her şeyden üstte tuttuk. Bizler parlamento ile cumhurbaşkanlığı arasında bir kavga olsun istemedik. İstikrarın olmadığı bir ekonomi krize mahkum demektir’’ ifadelerine yer verdi.

Çiftçilerin desteklenmesini talep etti

Konuşmasına devam eden Oğan, mevcut ekonomik durumda izlenen tasarruf tedbirlerinin yerinde bir karar olduğunu ifade etti ve Türk ekonomisinin düzlüğe çıkması için çok ciddi tasarruf tedbirlerinin uygulanması gerektiğini belirtti ve A’dan Z’ye herkesin bu tedbirlere uyması gerektiğini söyledi. Yanlışa yanlış deme cesaretine sahip bir yapı olduklarını ifade eden Oğan, Toprak Mahsulleri Ofisi’nin açıklamış olduğu taban fiyatın yetersiz olduğunu söyledi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenerek Toprak Mahsulleri Ofisi’nin açıklamış olduğu hububat taban fiyatın en az 10 buçuk-11 Liraya, ilave katkının da en az 2 Lira civarında arttırılması gerektiğini belirtti, çiftçilerin desteklenmesini talep ettiklerini ifade etti.

‘’Biz yapacağız onlar konuşacak’’

Sosyal medya üzerinden kendilerine gelen eleştirileri cevapsız bırakmayan Oğan şu ifadelere yer verdi, ‘’Eleştirmeye devam etsinler. Neredeyse iki günde bir Sinan Oğan ismini, Twitter’da gündemde görüyorsunuz. Biz yapacağız onlar konuşacak, biz yolumuzda yürüyeceğiz onlar çamur atacak, biz partimizi il il, ilçe ilçe örgütleyeceğiz onlar ise en iyi yaptığı şey olan sosyal medyadan linçlemeye devam edecekler. Leyleğin ömrü laklakla geçer, bunların ömrü de Twitter’dan vatan kurtarmakla geçecek. Vatan Twitter’dan kurtarılmıyor, sahada, meydanda kurtarılıyor. Hedefler koyduk ve gerçekleştirdik sosyal medya trollerinin şuna dikkat etmesini isterim; eleştirmek kolay gelin söylediklerimizin ne manaya geldiğini anlamaya çalışın. Biz Türk Milliyetçilerinin birleşeceği plana sadık kal dedik, bölücü zihniyete karşı cehennemin kapılarını kapattık. Her söylediğimizde derin bir mana vardır. Türk Milliyetçileri, Atatürkçüler olarak, milli ve muhafazakar kitleler olarak bayrağımızın değerini bilerek vatanımızın değerini bilerek, ben Türk Milliyetçisiyim; vatan, millet bayrak benim için önemli diyen Kudüs, Doğu Türkistan önemlidir diyen herkesin bir araya gelmesi ve 2028 seçimlerinde artık bir Türk Milliyetçisi Cumhurbaşkanı seçmesi, en büyük arzum en büyük isteğimdir.’’

Konuşması sonrasında açılış kurdelesini kesen Oğan, Türkiye İttifakı Partisi’nin Yalova İl Başkanlığı’nın herkes için hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.