Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Semt 77 Yalovaspor Şampiyonluk Kupasının Yalovalılarla Kutladı

Semt 77 Yalovaspor, Türkiye Sigorta Basketbol Ligi’ni şampiyon olarak tamamladı ve Süper Lig’e yükseldi. Şampiyon, büyük zaferi yüzlerce Yalovalı ile birlikte kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2024 22:56
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2024 22:56
Kaynak: Murat Can Aytemur
Semt  77 Yalovaspor Şampiyonluk Kupasının Yalovalılarla Kutladı

Yalova’nın gururu Semt 77 Yalovaspor, büyük bir zafere imza atarak, Türkiye Sigorta Basketbol Ligi’ni şampiyon olarak tamamladı ve önümüzde ki sezon Süper Lig’de mücadele etmeye hak kazandı. Sezon boyunca taraftarının sevgilisi haline gelen takım, şampiyonluk kupasını tüm sezon kendisini tribünde bir an olsun yalnız bırakmayan taraftarları ile birlikte Yalova 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda kutladı. Kutlama alanına erkenden giderek şarkılar ve sloganlar eşliğinde, takımın gelmesini bekleyen taraftarlar renkli anlara sahne oldu. Küçükten, büyüğe yüzlerce Yalovalı birlik ve beraberlik eşliğinde şampiyonluk coşkusunu yaşadı.

Takımın tören alanına gelmesi ile birlikte meşaleler yandı ve tezahüratlar başladı. Takım otobüsünden taraftarlarını selamlayan oyuncular, alkışlar eşliğinde sahneye çıktı.

"Taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz’’

Yapmış olduğu konuşma ile Semt 77 Yalovaspor’a gönül vermiş basketbolseverlere seslenen Kulüp Başkanı Orbay Tuna sözlerinde, ‘’Arkadaşlar, takımı ve teknik ekibi çok kutladık, buraya gelene kadar her an kutladık ama ben en çok siz değerli taraftarlarımızı kutlamak istiyorum. Gerçekten bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadınız, gerçekten de kendi sahamızda kazandığımız maçlarla şampiyonluğa ulaştık. Bizi bırakmayın, biz de Avrupa’ya gidelim bu şehri Avrupa’ya taşıyalım’’ ifadelerine yer verdi.

‘’Başarılarımızın devam etmesini diliyorum’’

Kulüp Başkanı Orbay Tuna’nın ardından mikrofonu alarak yüzlerce Yalova taraftarına seslenen CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan yapmış olduğu konuşmada, ‘’Biraz önce Orbay Tuna arkadaşım söyledi, ‘Başarı takım işidir’ sizlerin sayesinde Yalova Basetbol Takımımız şampiyon oldu, bizlere bu gururu yaşattı. 2024 Yalova’ya nice şampiyonluklar getiriyor, inşallah devamını da getireceğiz. Elinize kolunuza sağlık, tüm takımı kutluyorum’’ diye belirtti.
Kupa coşkuyla havaya kaldırıldı

Konuşmaların ve açıklamaların ardından beklenen an geldi. Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı kaptanlarından Orhan Hacıyeva, Sercan Topçu ve Melih Kapucu, Kulüp Başkanı Orbay Tuna ve CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan ile beraber kupayı havaya kaldırdı, havai fişekler ve konfetiler patlarken yüzlerce Yalovalı tek yürek oldu ve hep bir ağızdan son ses ’We Are The Champions’ söyledi.

Yalovalılar şampiyonluk coşkusunu yaşarken kent meydanı yeşil kırmızıya büründü. Birlik ve beraberlik içinde yaşanan kutlamalar Yalova sokaklarında renkli görüntülere sahne oldu.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.