Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şelale’de mahsur kalan genci itfaiye kurtardı

Yalova’nın Çınarcık İlçesine bağlı Teşvikiye Beldesinde yer alan Erikli Şelalesi’nin tam ortasında mahsur kalan genç, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle bulunduğu yerden kurtarıldı.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2024 14:18
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2024 14:18
Kaynak: Murat Can Aytemur
Şelale’de mahsur kalan genci itfaiye kurtardı

Alınan bilgilere göre bir genç, Yalova’nın Çınarcık İlçesine bağlı Teşvikiye Beldesinde yer alan Erikli, Şelalesi’ne gitti. Şelalenin ortalarına kadar çıkan genç, bulunduğu yerde mahsur kaldı ve geri inemedi. Durum acil yardıma bildirildi. İhbar üzerine olay yerine gelen Çınarcık Belediyesi İtfaiye Ekipleri genci kurtarmak adına hızlıca çalışmalara başladı.

Gencin yanına kadar tırmanan itfaiye ekipleri halat yardımıyla, vatandaşı mahsur kaldığı alandan kurtardı. Ekiplerin başarılı çalışmaları sayesinde kurtarılan gencin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Özenle yürütülen kurtarma çalışması, çevredekiler tarafından anbean kayda alındı. Çevrede bulunan vatandaşlar ise başarılı ve azimli çalışmalarından dolayı ekipleri alkışlayarak tebrik etti. Ekipler, vatandaşları tehlike oluşturabilecek davranışlardan kaçınmaları gerektiği konusunda uyardı ve alandan ayrıldı.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.