Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Saralkent Plajı’na Mavi Bayrak törenle asıldı

Gerekli kriterleri sağlayarak 2024 yılında da Mavi Bayrak almayı başaran Saralkent Plajı’na bayrak, Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya’nın da katıldığı bir törenle asıldı

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2024 13:53
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2024 13:53
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Saralkent Plajı’na Mavi Bayrak törenle asıldı

Kaytazdere Belediyesi Saralkent Plajı, Mavi Bayrak ödülüne layık görülerek bu başarıyı Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya'nın katılımıyla gerçekleştirilen törenle kutladı. 2024 yılında Mavi Bayrak kriterlerini karşılayan plaj, yoğun bir katılım ile düzenlenen törende Mavi Bayrak ile taçlandırıldı.

Kaytazdere Belediyesi Kültür Sanat Derneği öğrencilerinin keman dinletisinin de renk kattığı törende, Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Yalova’nın 123 kilometrelik sahil şeridi ile önde gelen sahil illerinden biri olduğunu belirterek, "Kaytazdere Belediyesi’ni tebrik ediyorum. Yalova'nın her sahil şeridinde Mavi Bayrak olmasını arzuluyoruz. Şu an 6 başvurumuz daha var ve hedefimiz tüm plajlarımızın Mavi Bayrak alması" dedi.

Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil ise yaptığı konuşmada, "Saralkent Sahil Plajımızın Mavi Bayrak almasında emeği geçen herkese ve tüm çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum" diyerek, bu önemli başarının elde edilmesinde emeği geçenlere şükranlarını sundu. Tören, Saralkent Plajı'na Mavi Bayrak’ın asılmasıyla son buldu.
Törene, Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil, eski belediye başkanı Ali Kangal, Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, Türkiye Çevre Eğitim Vakfı Genel Müdürü Almıla Kından Cebbari, Garnizon Komutanı Deniz Albay Cenk Topuz, Altınova Kaymakamı Halil İbrahim Kazar, CHP İl Başkanı İ. Erdem Doğancı, Altınova CHP İlçe Başkanı Cemalettin Kılıç ve Altınova ilçe protokolü ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.