Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’dan Yalova OSB’ye Tam Destek

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Yalova Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir ile bir araya geldi. Kacır, Yeşil OSB misyonuna uygun bir şekilde çalışan Yalova Makine OSB’yi övdü ve desteklerini sürdüreceklerini söyledi

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2023 08:53
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2023 08:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’dan Yalova OSB’ye Tam Destek

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İMES ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa katıldı. Kacır, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ve İMES Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akar’ın da katılımıyla gerçekleşen programda Yalova Makine OSB Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir’den Yalova Makine OSB hakkında bilgi aldı. Bakan Kacır, Yalova Makine OSB’nin çalışmalarını takip ettiğini ve OSB’nin ülke ekonomisine önemli katkı sağlayacağına inandığını söyledi. Programda Yalova Makine OSB Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir, Bakan Kacır’a bir resmini takdim etti.

Kacır, programın ardından Yalova Makine OSB Yönetim Kurulu Direnç Özdemir’le bir süre daha istişarede bulundu. Kacır, Yalova Makine OSB’nin Yeşil OSB misyonuna uygun bir şekilde çalıştığını ve çevreye duyarlı bir sanayi bölgesi olduğunu ifade etti. Kacır, Yalova Makine OSB’ye her türlü desteği vermeye devam edeceklerini de vurguladı.

Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.