Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sanatçı Mahmut Tuncer Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Akmeşe'yi ziyaret etti

Şarkıcı, besteci, oyuncu ve sunucu olan Türkiye’nin sevilen isimleri arasında yer alan Mahmut Tuncer, Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe’yi ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2023 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2023 13:00
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Sanatçı Mahmut Tuncer Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Akmeşe'yi ziyaret etti

Türkiye’nin sevilen ünlü isimlerinden olan şarkıcı, besteci, oyuncu ve sunucu olan Mahmut Tuncer, Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne giderek, İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe’yi makamında ziyaret etti. İkili ülke gündemine dair istişarelerde bulunarak keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Mahmut Tuncer’in Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne yaptığı ziyaret, hediye takdimi ile sona ererken aynı zamanda gerçekleştirilen ziyaretin anısına hatıra fotoğrafı çektirildi. Mahmut Tuncer aynı zamanda kuruma geliş ve çıkış anında, Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü personellerinden de büyük bir ilgi gördü. Mahmut Tuncer ziyaret sonrasında, ‘’Yalova’nın başarılı bir şehir olduğunu çok iyi biliyorum, daha önce de pek çok kez Yalova ziyaretinde bulunmuştum’’ dedi.

Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Mahmut Tuncer’in kendilerini ziyaret etmesi hakkında kısa bir açıklamada bulunarak, ‘’ Türk Halk Müziği Sanatçımız Sn. Mahmut Tuncer’i kurumumuzda ağırladık. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum’’ diye belirtti ve gerçekleşen ziyaretten memnuniyetini dile getirdi.

Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.