Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şampiyon kickboksçu Aybüke’den Başkan Gürel’e ziyaret

Giresun’da düzenlenen Cezayir Fight Arena Uluslararası Kickboks Müsabakasından 4. altın kemer ile şehre dönen ve 46 kez milli forma giymiş olan ünlü kickboksçu Aybüke İmancı, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’i makamında ziyaret etti

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2024 04:50
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2024 04:50
Kaynak: Murat Can Aytemur
Şampiyon kickboksçu Aybüke’den Başkan Gürel’e ziyaret

Giresun’nda düzenlenen Cezayir Fight Arena Uluslararası Kickboks Müsabakasından altın kemer ile dönen şampiyon kickboks ve muay-thai sporcusu Aybüke İmancı, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’e ziyarette bulundu.
Gürel: “Aybüke’nin başarısı gençlerimiz için ilham kaynağı”

Şampiyon sporcuyu makamda ağırlayan Başkan Gürel, sporcunun başarılı performansından dolayı büyük bir gurur duyduklarını söyledi. Gürel, “Aybüke İmancı’nın uluslararası arenada kazandığı başarılar, Yalova’mızın spor alanındaki yeteneklerini ve potansiyelini göstermektedir. Aybüke’nin elde ettiği başarılar, gençlerimiz için de ilham kaynağı olacaktır. Kendisine spor hayatında daha büyük başarılar diliyoruz” dedi.
Ziyarette Aybüke İmancı, Başkan Gürel’e elde ettiği başarıları ve gelecek hedefleri hakkında bilgi verdi. Şampiyon sporcu İmancı, ziyaretin anısına şampiyonluk kemeriyle birlikte Başkan Gürel ile anı fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.