Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sahibinden neden girilmiyor? Sahibinden.com kapatıldı mı?

Dün gece yarısından bu yana Sahibinden sitesine erişimin kısıtlanmasına ilişkin birçok kişi merak içinde. Gece yarısından bu saate kadar siteye giriş yapmak isteyen kullanıcılar siteye erişim sağlayamıyorken hesaplarına da ulaşamıyor. Sahibinden sitesine giriş yapmak isteyen kullanıcılar, "Bu siteye ulaşılamıyor, www.sahibinden.com ana makinesinin sunucu IP adresi bulunamadı." uyarısı ile karşılaşıyor. Siteye mobil uygulama üzerinden erişim sağlamak isteyen kullanıcılar ise "Sunucu erişim sorunu" şeklinde bir uyarı ile karşılaşıyor. Peki, Sahibinden neden girilmiyor? Sahibinden.com kapatıldı mı? İşte merak edilen soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2024 15:31
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2024 15:31
Kaynak: Hilal Baldemir
Sahibinden neden girilmiyor? Sahibinden.com kapatıldı mı?

İkinci el araç ve konut arayanların ilk adresi olan Sahibinden.com dün geceden bu yana erişime kapatıldı. Siteye girmek isteyen kullanıcılar "Bu siteye ulaşılamıyor, www.sahibinden.com ana makinesinin sunucu IP adresi bulunamadı." şeklinde bir uyarı ile karşılaşıyor. Birçok kişi sitenin çöktüğünü düşünüyor. Dün geceden bu yana konuya ilişkin arama motorlarında araştırmalar yapılıyor. İkinci el araç ilanlarında Türkiye’nin bir numaralı sitesinin böyle bir sorun yaşaması herkesi şaşırttı. Peki, Sahibinden neden girilmiyor? Sahibinden.com kapatıldı mı? İşte bu soruların cevabı…

Sahibinden neden girilmiyor?

Sahibinden.com sitesine gece yarısından beri giremeyen kullanıcılar sitenin açılmamasının nedenini merak ediyor. Sahibinden.com İnstagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamada alan adı hizmeti sağlayıcısı firma ile yaşanan teknik bir sorun nedeniyle siteye erişim sağlanamadığını açıkladı. Sahibinden.com’un açıklamasının tamamı şu şekildedir:

"Alan adı hizmeti sağlayan firmayla yaşadığımız teknik bir sorun nedeniyle platformumuza şu anda erişim sağlanamamaktadır.

Sorunun en kısa sürede giderilmesi için ilgili firmanın çalışmaları devam etmekte olup konu çözüldüğünde yeniden bilgilendirme yapılacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyururuz."

Sahibinden.com kapatıldı mı?  

3 Ocak gece yarısından beridir erişim sağlanamayan Sahibinden.com’un çöktüğü düşünürken sitenin İnstagram hesabından yapılan açıklamada teknik bir sorun nedeni ile platforma erişim sağlanamadığı açıklandı. Sorunun çözülmesi için çalışmaların devam ettiği açıklandı.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.