Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sağlık çalışanlarına %60 indirim uygulanacak

Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan paylaşımda, Yalova’nın Termal ilçesinde yer alan kaplıca tesislerinde, sağlık çalışanlarına özel %60 oranında indirim uygulanacak.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2024 13:10
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2024 13:11
Kaynak: Murat Can Aytemur
Sağlık çalışanlarına %60 indirim uygulanacak

Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Yalova’nın Termal ilçesindeki kaplıca tesislerinde sağlık çalışanlarına özel %60 indirim uygulanacak. Bu indirim, sağlık sektöründe çalışanların yıpranma payını gözeterek, onların dinlenme ve yenilenme süreçlerine katkıda bulunacak. Kaplıca tesisleri, sağlık çalışanlarının hem fiziksel hem de ruhsal açıdan rahatlaması için ideal bir ortam sunacak. Sağlık Bakanlığı, bu uygulamanın, çalışanların motivasyonunu artıracağı ve sağlık hizmetlerinin kalitesine olumlu yönde katkı sağlayacağına inanıyor.

"Bizler için değerlisiniz"

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, ‘’Bizler için değerlisiniz. Bakanlığımız Yalova Termal Kaplıcaları tesislerinde, sağlık çalışanlarına özel yüzde 60'a varan indirim tanımlandı.Tarihi 5 bin yıl öncesine dayanan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çok değer verdiği, "Benim şehrim" dediği Yalova'nın Termal ilçesindeki tesise bütün sağlık çalışanlarını bekliyoruz.’’

Sağlık çalışanlarına sunulan bu indirim fırsatı, onların fedakarca sürdürdükleri hizmetin bir nevi takdiri olarak da görülüyor. Kaplıca, hem şifalı sularıyla hem de doğal güzellikleriyle kaliteli bir dinlenme fırsatı sunuyor.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.