Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rektör Bahçekapılı, “Ülkemizde darbe girişimleri asla başarıya ulaşamayacak”

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün önemini vurgulayan bir mesaj yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2024 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2024 11:05
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Rektör Bahçekapılı, “Ülkemizde darbe girişimleri asla başarıya ulaşamayacak”

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü andığı mesajında şehit ve gazilere şükranlarını sundu.

“Milletimizin destansı direnişi geleceğimize olan inancımızı bir kez daha pekiştirdi”

15 Temmuz’un Türk milletinin büyük bir kararlılık ve cesaretle bağımsızlığına sahip çıktığı, tarihe altın harflerle kazınan bir kahramanlık destanının yazıldığı gün olduğunu ifade eden Rektör Bahçekapılı, “O gece, tankların önünde duran, kurşunlara göğsünü siper eden ve bayrağımıza sahip çıkan milletimiz, tarihin en büyük direnişlerinden birini sergilemiştir. Bağımsızlığımıza yapılan bu saldırı karşısında necip milletimiz, birlik ve beraberlik içinde neler başarabileceğini bir kez daha göstermiştir. Milletimizin bu destansı direnişi aynı zamanda, geleceğimize olan inancımızı bir kez daha pekiştirmiştir. Artık biliyoruz ki, ülkemizde darbe girişimleri asla başarıya ulaşamayacak ve her zaman halkımızın direnişi ile karşılaşacaktır. Vatanımız, bayrağımız ve bağımsızlığımız uğruna canlarını feda eden kahramanlarımızı rahmetle anarken, gazilerimize de şükranlarımızı sunuyorum.” dedi.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.