Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rektör Bahçekapılı Sefine Tersanesi’ni ziyaret etti

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Sefine Tersanesi’ni ziyaret ederek iş birliği konusunda temaslarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2024 07:33
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2024 07:33
Kaynak: Murat Can Aytemur
Rektör Bahçekapılı Sefine Tersanesi’ni ziyaret etti

 Yalova Üniversitesi farklı sektörden firmalar ile bir araya gelerek gerçekleştirdiği iş birliği çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Altınova’da yer alan Sefine Tersanesi’ni ziyaret etti. Burada tersane yetkilileri ile bir araya gelen Rektör Bahçekapılı, üniversiteler ve tersaneler arasında gerçekleştirilebilecek olan iş birliği çalışmalarını sürdürdü. Karşılıklı istişareler ve fikir alışverişleri ile verimli geçen bu görüşme, ziyaretin anısına toplu fotoğraf çekimi ile sonlanırken, tersane yetkilileri, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı’ya nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Bu tür iş birliklerinin, hem üniversitenin bilimsel ve teknolojik potansiyelinden faydalanarak sanayiye katkı sağlamasını hem de öğrencilere sektörle doğrudan temas etme ve staj olanakları sunmasının mümkün olacağı düşünülüyor. Bu doğrultuda, iş birliği çalışmalarının ilerleyen süreçte somut adımlara dönüşmesi bekleniyor.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.