Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

RDKM’de asma tavan çöktü: 4 kişi hafif yaralandı

22 Mayıs 2024 Çarşamba günü Yalova Belediyesi’ne bağlı olan Raif Dinçkök Kültür Merkezi içerisinde hizmet vermekte olan nikâh dairesinin asma tavanında çökme meydana geldi.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2024 10:47
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2024 10:47
Kaynak: Murat Can Aytemur
RDKM’de asma tavan çöktü: 4 kişi hafif yaralandı

Yalova Belediyesi'ne bağlı olan Raif Dinçkök Kültür Merkezi içerisinde bugün meydana gelen talihsiz bir olayda, nikâh dairesinin asma tavanı çöktü. 22 Mayıs 2024 Çarşamba günü gerçekleşen olayda, 4 kişi hafif şekilde yaralandı. Yaralananların kontrol amaçlı olarak Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldığı açıklandı ve durumlarında herhangi bir ciddiyet olmadığı bildirildi. Konuyla ilgili Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’in talimatları doğrultusunda inceleme başlatıldı.

BAŞKAN GÜREL YERİNDE İNCELEDİ

Olay sonrasında hemen inceleme talimatı veren Başkan Gürel ilk olarak Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan yaralıları ziyaret etti ve durumları hakkında bilgi aldı. Başkan Gürel daha sonrasında RDKM’ye giderek olay yerinde incelemelerde bulundu.

‘’YARALILARIMIZA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM’’

Teknik ekipten detaylı bir rapor istediğini belirten Başkan Gürel sözlerinde, “Teknik ekiplerimiz detaylı bir inceleme yapacaklar. Çıkacak rapor doğrultusunda suçu ya da ihmali olan varsa haklarında gerekli yasal işlemleri başlatacağız. Böyle bir olayın olması bizleri derinden üzdü. Çok şükür herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.