Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Raif Dinçkök bu yıl da “Türkiye’nin Gönlü Zengin 50 İş İnsanı” arasında

Türkiye’nin köklü sanayi kuruluşlarından Akkök Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Raif Ali Dinçkök, iş dünyasının en çok okunan dergilerinden Capital’in “Türkiye’nin Gönlü Zengin 50 İş İnsanı” araştırmasında bir kez daha yer aldı.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2024 01:01
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2024 01:01
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Raif Dinçkök bu yıl da “Türkiye’nin Gönlü Zengin 50 İş İnsanı” arasında

İş dünyasının saygın yayın organlarından Capital dergisinin geleneksel “Gönlü Zengin 50 İş İnsanı” listesi açıklandı. Capital Dergisinde Özlem Aydın Ayvacı’nın 2023 yılı verileri ile hazırladığı “Gönlü Zengin 50 İş İnsanı” araştırmasında Aksa Akrilik, Akkim, Akiş GYO, Akmerkez GYO ve Akkök Next şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Raif Ali Dinçkök bu yıl da yer aldı. 

Dinçkök, “Sosyal sorumluluk faaliyetlerimize kararlılıkla devam edeceğiz”

Farklı Akkök Holding grup şirketlerinde de Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak yer alan Raif Ali Dinçkök, 2023 yılında tüm grup şirketleriyle birlikte yaptıkları bağışlarla Capital Dergisi’nin “Türkiye’nin Gönlü Zengin 50 İş İnsanı” araştırmasında yerini aldı. Akkök Holding olarak sürdürülebilir kalkınma projeleriyle toplumsal cinsiyet eşitliği, eğitim, kültür, sanat ve çevre konularında önemli adımlar atmayı sürdürdüklerini belirten Dinçkök, “Bu başarıyı kutlarken, ülkemizin gelişimine katkı sağlamaya devam edeceğimizi gururla belirtmek istiyoruz. Daha iyi bir gelecek için sosyal sorumluluk faaliyetlerimize kararlılıkla devam edeceğiz.” dedi.

Serap Polat 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.