Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

PTT Gişelerindeki Kuyruk Dikkat Çekiyor

Yalova’nın doğalgaz dağıtım işini alan Marmara Gaz firması, ödeme altyapısını tam anlamıyla oluşturamadığı halde vatandaşa gönderdiği faturalardan 1 hafta sonra kesme talimatı göndermişti. Vatandaşların ise verilen bu karar sonrasında yaşadığı şaşkınlık hala dikkat çekiyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2024 09:26
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2024 09:26
Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi
PTT Gişelerindeki Kuyruk Dikkat Çekiyor

Yalovalıların doğalgaz çilesi sürüyor. Bu kapsamda bir süre önce Yalova’nın doğalgaz dağıtımı işini Marmara Gaz adlı firma üstlenmişti. Vatandaşlar eski ve yeni doğalgaz firmaları tarafından ayrı ayrı gönderilen 2 fatura ile uğraşırken Marmara Gaz adlı üstlenici firmanın ödeme altyapısı sorununu çözememesi üzerine zorlanmaya devam ediyor. Uzun bir süredir tam olarak çözülemeyen ödeme sıkıntısı Yalovalılara zor günler yaşatıyor.

Özellikle Yalova Merkez Rüstempaşa Mahallesi’nde yer alan PTT Yalova Şubesi’nde gün içerisinde oluşan kuyruklar dikkat çekiyor. Günün her saatinde yoğunluk görülen PTT Şubesi’nde oluşan kuyruk nedeniyle, vatandaşlar uzun bir süre boyunca sırada beklemek zorunda kalıyor. İşlemlerini tamamlayan vatandaşların, sıralarını kendisinden sonra devam eden vatandaşlara vermesi kuyruğu dağıtmaya yeterli olmadı. Sırayla işlemlerinin tamamlanmasını bekleyen vatandaşlar yaşadıkları doğalgaz sıkıntısının bir an önce çözüme kavuşturulmasını istiyor. Özellikle hafta içi günlerinde daha sık gözlemlenen gişe önü kuyruklarının doğalgaz sıkıntısı çözülmediği sürece devam edeceği tahmin ediliyor.

M. Tunç Tanrıverdi

Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.