Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

PTT 183’ncü yaşını törenlerle kutlayacak

23 Ekim 1840’ta Posta Nezareti olarak kurulduğu günden bu yana iletişim ve haberleşme alanında hizmet veren PTT AŞ, 183. kuruluş yıl dönümünü Yalova'da çeşitli etkinliklerle kutluyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2023 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2023 15:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
PTT 183’ncü yaşını törenlerle kutlayacak

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ), 23 Ekim 1840 tarihinde Osmanlı Devleti içerisinde iletişim ve haberleşmeyi sağlamak üzere Posta Nezareti adıyla kurulduğu günden bu yana Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olarak faaliyet gösteriyor. PTT AŞ, tüm yurtta olduğu gibi Yalova'da da 183. kuruluş yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle kutluyor.

PTT'nin kuruluş yıldönümü dolayısıyla yapılan açıklamada ise, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı Türkiye Yüzyılı vizyonu ışığında yenilikçi çözümler ile vatandaşlarımıza en kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla sunmayı geçmişte olduğu gibi bugün de sürdüreceğiz. Sürekli kendini yenileyen PTT AŞ, yenilikçi projeler ile geçmiş ile günümüz arasında büyük bir fark ortaya koyuyor. Kargomat 7/24 ile vatandaşlarımız istedikleri zaman istedikleri yerden kargolarını alabiliyor veya gönderebiliyor. UETS ile kâğıt kullanımının azalmasına katkı sağlıyoruz. Bu sayede hem çevreye hem de bütçeye katkıda bulunuyoruz” denildi.
PTT AŞ’nin 183. kuruluş yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Yalova’da da bir dizi etkinlik gerçekleştirilecek. PTT Yalova Başmüdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, 23 Ekim Pazartesi günü basın mensuplarına bilgilendirme toplantısı yapılacak. Düzenlenecek ödül töreni sonrasında Valilik Makamı ziyaret edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.