Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polat davasında şok gelişme! Dilan Polat’ın tahliye talebi reddedildi

Geçtiğimiz hafta haklarında hazırlanan MASAK raporunun detayları ortaya çıkan Dilan ve Engin Polat’la ilgili şok bir gelişme yaşandı. MASAK raporundan sonra Polat davasında 5 tutuklu sanığın 4'ünün tutukluluğuna yapılan itirazın ardından evrakları eksik olan ve bugün tutukluluğu yeniden değerlendirilen Dilan Polat hakkında karar çıktı. Polat'ın tahliye talebi bir kez daha reddedildi ve tutukluluk halinin devamına karar verildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2024 12:40
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2024 12:40
Kaynak: Hilal Baldemir
Polat davasında şok gelişme! Dilan Polat’ın tahliye talebi reddedildi

Kara para aklama, yasadışı online bahis ve vergi kaçırma suçlarından 5 Kasım’da tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında, herkesin merakla beklediği MASAK raporu geçtiğimiz hafta ortaya çıkmıştı.

Polatlar hakkında çıkan 909 sayfalık raporda tutuklanma gerekçesi olan kara para aklama suçlamasına ilişkin somut delil yer almazken, vergi kaçırmanın olduğu ise somut deliller ile kesinleşti.

DİLAN POLAT'IN YETKİSİ YOK DENDİ

MASAK raporunda ayrıca Dilan Polat'ın şirkete ait ticari ve finansal işlemlerde karar yetkisinin olmadığı, karar vericilerinin Engin Polat ve babası Sezgin Polat olduğu belirtildi.

Raporda yer alan bu bilgilerin akabinde ise Dilan Polat'ın tahliye olup olmayacağına yönelik yeni sorular yeniden gündeme geldi.

EVRAKLARIN TAMAMLANMASI İSTENDİ

MASAK raporundan sonra 5 tutuklu sanığın 4'ünün tutukluluğuna yapılan itiraz mahkeme tarafından reddedildi. Dilan Polat için ise eksik evrakların tamamlanması ve bugün değerlendirme yapılması bekleniyordu.

TAHLİYE TALEBİ REDDEDİLDİ

Tahliye olması beklenilen Dilan Polat hakkında, mahkemeden merakla beklenen karar çıktı. Polat'ın tahliye talebi, mahkeme tarafından bir kez daha reddedildi.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.