Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Parıldar, İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürü olarak göreve başladı

Yalova’da tarımsal gelişim adına önemli çalışmalara imza atan Suat Parıldar, İstanbul Tarım ve Orman İl Müdürlüğü görevine atanarak yeni görevine başladı. Parıldar, "Yalova’da başlattığımız tarımsal gelişim projelerini İstanbul’da da sürdüreceğiz" dedi

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2024 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2024 15:26
Kaynak: YALOVA HAYAT
Parıldar, İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürü olarak göreve başladı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın kararı ile İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne atanan Suat Parıldar, göreve başladı. Yalova Tarım ve Orman İl Müdürlüğü görevinde ilin tarımsal gelişimi için birçok önemli çalışmaya imza atan Parıldar, yeni görevine İstanbul’da çiçeklerle karşılanarak başladı.

İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nde düzenlenen karşılama töreninde çiçeklerle karşılanan Parıldar, ardından kurumdaki şube müdürleri ile bir toplantı gerçekleştirdi. İlk olarak il müdür yardımcıları, şube müdürleri ve birim sorumluları ile bir araya gelen Parıldar, yeni görevinden ve İstanbul tarımına dair hedeflerinden bahsetti.

Toplantıda konuşan Parıldar, “Yalova’da tarımsal gelişim adına çok önemli çalışmalar yaptık. Bu çalışmaları İstanbul’da da sürdürerek tarım ve hayvancılık alanında büyük ilerlemeler kaydetmeyi hedefliyoruz. İstanbul’un tarımsal potansiyelini en üst seviyeye çıkarmak için hep birlikte çalışacağız” dedi.

Parıldar, Yalova’da başlattığı projeleri İstanbul’da da uygulamaya devam edeceğini ve İstanbul’un tarım ve orman alanındaki potansiyelini en iyi şekilde değerlendireceklerini belirtti. Ayrıca, İstanbul’un tarımsal üretim kapasitesini artırmak, çiftçilerin ve üreticilerin gelir seviyesini yükseltmek adına çeşitli projeler geliştireceklerini ifade etti.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.