Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Otoyolda feci kaza! 2 ölü, 6 yaralı

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Kılıç Kavşağı yakınlarında meydana gelen trafik kazasına karışan otomobillerde bulunan 8 kişiden 2’si hayatını kaybederken, 3’ü ağır 6 yaralı Yalova’daki hastanelerde tedavi altına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2024 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2024 15:20
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Otoyolda feci kaza! 2 ölü, 6 yaralı

2 kişi olay yerinde hayatını kaybetti

Sabaha karşı 04.00 sıralarında Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu, Kılıç Kavşağı yakınlarında trafik kazası meydana geldi. A. K. idaresindeki otomobil, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu, Kılıç kavşağı yakınlarından Bursa’dan İstanbul istikametine seyir halindeyken iddiaya göre önünde seyreden Ö. F. isimli şahsın kullandığı otomobile çarptı. Çarpmanın şiddetiyle her iki otomobil de yolda savruldu. Yol kenarındaki bariyerlere çarpan otomobiller yaklaşık 60 metre sürüklendikten sonra durabildi. Kazada otomobilin sürücüsü A. K. ile aynı araçtaki B. D. Ü. araçtan dışarıya fırladı. Kazada sürücü A. K. ile diğer araçta yolcu olarak bulunan C. A. olay yerinde hayatını kaybetti.

6 kişi Yalova’daki hastanelere sevk edildi

Kazada her iki araçta bulunan 6 kişi yaralandı. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra 6 kişiyi Yalova’daki hastanelere sevk etti. Çiftlikköy Belediyesi İtfaiye ekiplerinin araçlara müdahale ettiği olay yeri savaş alanına döndü. Çarpışan iki otomobilin de motorları yerinden koparak yaklaşık 60 metrelik alana savruldu.

Kaza sonrasında bariyerlerde sıkışan otomobil lastiği ise kazanın şiddetini gözler önüne serdi.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.