Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Orbay Tuna: "’Büyük Yalova taraftarı olduğu sürece biz buradayız’’

Yalovaspor Basketbol Kulüp Başkanı Orbay Tuna, sezon öncesi yapmış olduğu açıklamada ‘Yalova sahipsiz değil, sahip sizsiniz’ mesajı verdi ve taraftarın takımın yanında olduğu sürece ellerinden gelenin fazlasını yaparak mücadele vereceklerini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2024 13:48
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2024 13:50
Kaynak: Murat Can Aytemur
Orbay Tuna: "’Büyük Yalova taraftarı olduğu sürece biz buradayız’’

Yalovaspor Basketbol Kulüp Başkanı Orbay Tuna, yaklaşan sezon öncesi taraftarlara moral ve destek mesajı verdi. Tuna, Yalovaspor’un sahipsiz olmadığını, taraftarların bu süreçte en büyük destekçileri olduğunu vurguladı. Sezon öncesi açıklamalarda bulunan Tuna, Tuna, taraftarların takımlarının en büyük güvencesi olduğunu ve bu güvenceyle birlikte, Yalovaspor’un başarılı bir sezon geçireceğini ifade etti.

"Büyük işletme sahiplerinin duyarsızlığı hepimizi üzdü’’

Taraftarlara olan inancının tam olduğunu dile getiren Tuna, “Büyük Yalova taraftarı olduğu sürece biz buradayız” diyerek, takım ve taraftar arasında güçlü bir bağın olduğunu ifade etti.

Yalovaspor Basketbol Kulüp Başkanı Orbay Tuna sözlerinde ilk olarak, "Yalova taraftarı rahat olsun; büyük Yalova taraftarı olduğu sürece biz buradayız" dedi ve açıklamalarına devam etti, ‘’Sporda yenmek var, yenilmek var. Var olanların en güzeli, hep birlikte tüm gücümüzle centilmence mücadele etmek. Türkiye'ye örnek olan en güzel mücadeleyi büyük Yalova taraftarı ile birlikte veriyoruz. Yönetici arkadaşlarımla birlikte imkanlarımız ölçüsünde en güzel kadroyu kurduk. Sizin desteğiniz ve tecrübemizle süper ligde kalıcı olacağız Allah'ın izniyle. Yalova'da siyasilerimizin verdiği desteğe rağmen büyük işletme sahiplerinin duyarsızlığı hepimizi üzdü. Bu duyarsızlığa karşı en doğru cevabı verebilecek düzeyde taraftarımız var.’’

"Sponsor çıkmazsa Semt77 ismi tekrar yer alacak’’

Yalovaspor Basketbol Kulübü’nün kimsesiz olmadığını belirten Başkan Tuna, ‘’Yalova sahipsiz değil, sahip sizsiniz’’ dedi ve devamında ise, ‘’Yalova'nın geleceğine bedel ödeterek, kaderini olumsuz yönde değiştiren yatırımlarla, sadece kendileri kazançlı çıkan sözde iş insanları var olmamalı. Yalova'yı görmezden gelmek alışkanlık haline geldi. Sadece basketbol değil, sporun her alanında, sanatta, eğitimde, sosyal faaliyette ortak paydada iş insanlarını özsermayeleri oranında aktif görmek istiyoruz. Bu sene belki başka bir şirket sponsor çıkar düşüncesiyle takımın sponsor ismini sezon başlayana kadar boş bıraktık. Amacımız, bir isim sponsoru çıkarsa o sponsorla aynı maddi desteği verip daha iddialı bir takım kurmaktı. Sponsor çıkmazsa Semt77 ismi tekrar yer alacak. Hep birlikte başaracağız’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.