Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ödüllü kitap okuma yarışmasının Yalova birincileri belli oldu

Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki Yalova Eğitimi Geliştirme Stratejisi kapsamında yürütülen "Bir Takım Okumalar" kitap okuma yarışmasının il birincileri belli oldu.

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2024 06:26
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2024 06:26
Kaynak: Serap Polat
Ödüllü kitap okuma yarışmasının Yalova birincileri belli oldu

Öğrencilerin çağın gereklerine uygun olarak okuyan, düşünen, yorumlayan, eleştiren, medeniyetin kültürel mirasını değerlendiren, Türk kültürünün söz ve yazı varlığını geliştiren, okumayı bir yaşam biçimi hâline getiren, bireyler olarak yetişmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen "Bir Takım Okumalar" adlı kitap okuma yarışmasının Yalova birincileri açıklandı.

Ödüller Salı günü saat 14.00'te Yalova Uygulama Otelinde verilecek

Yalova’da 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10 ve 11’inci sınıf kategorilerinde il birincisi olan takımlar: 3’üncü sınıflarda GSD Eğitim Vakfı Çiftlikköy İlkokulu ve Gaziosmanpaşa İlkokulu oldu. 4’üncü sınıflarda Gaziosmanpaşa İlkokulu, 5’inci sınıflarda ise Şehit Talha Bahadır Ortaokulu il birincisi oldu. 6’ncı sınıflarda Piyalepaşa Ortaokulu, 7’nci sınıflarda Şehit Talha Bahadır Ortaokulu, 8’inci sınıflarda 700. Yıl Osmangazi Ortaokulu birinci oldu. 10’uncu sınıflarda Zehra Ekşinozlugil Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve 11’inci sınıflarda Çiftlikköy Atatürk Anadolu Lisesi il birincisi oldu. Kendi sınıfları düzeyinde birinci olan takımlara ödülleri, 11 Haziran 2024 Salı günü saat 14.00'te Yalova Uygulama Otelinde gerçekleştirilecek olan ödül töreninde takdim edilecek.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.