Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Naci Görür İstanbul Belediye Başkan Adayı mı oluyor? Hangi partiden teklif gitti?

Yer bilimci ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür son günlerde farklı deprem uzmanları ile Marmara depremine ilişkin yaşadığı polemiklerle gündeme geliyordu. Ortaya atılan bir yeni iddia ise bir siyasi partiden Naci Görür’e İstanbul Belediye Başkanlığı için adaylık teklifi gittiği. Naci Görür bu iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2023 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2023 11:53
Kaynak: Hilal Baldemir
Naci Görür İstanbul Belediye Başkan Adayı mı oluyor? Hangi partiden teklif gitti?

Türkiye’de yaşanan depremlerin hemen ardından akıllara ilk gelen isimlerden biri olan yer bilimci ve deprem uzmanı Naci Görür son günlerde Marmara Bölgesi’nde art arda yaşanan depremlerle ilgili hem vatandaşları hem de yetkilileri uyarıyor. Naci Görür depremler ile ilgili ve beklenen Marmara depremi ile ilgili yaptığı yorumlarla konuşulurken ortaya atılan yeni bir iddiaya göre bir siyasi partiden kendisine İstanbul Belediye Başkanlığı teklifi geldiği.

Yer Bilimci ve bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, kendisine bir partiden İstanbul belediye başkan adaylığı için teklif gittiği iddialarına kendi sosyal medya hesabından yanıt verdi.

"Ben bir bilim adamıyım"

Naci Görür, sosyal medya hesabından :

"Sevgili arkadaşlar, beni tanıyorsunuz ama yine de sizlerle paylaşmak istiyorum: Şu anda bir çok basın mensubu arayarak bir partinin İstanbul’a Belediye Başkan adayı olarak gösterileceğimi söyleyerek doğruluğunu teyit ettirmek istiyorlar. Doğru olan şu. Ben bir bilim adamıyım, öyle de kalmak istiyorum. Hayatımı halkımı deprem konusunda aydınlatmaya, farkındalık yaratmaya ve deprem kültürü oluşturmaya adadım. Deprem siyaset üstü bir konudur. İnsanlarımızı göçük altından AKP, MHP, CHP diye çıkartmıyoruz. Siyasetçi olursam herkese sesimi duyuramam. Ama şu kesin, hangi parti deprem hakkında has bel kader bilgime ihtiyaç duyarsa bilim adamı olarak hepsinin emrinde olurum, sevgiyle." ifadelerini kullandı.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.