Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muharrem İnce Sessiz Kalamadı!

Yalova ve ülke genelinde özellikle kadınlara yönelik artan taciz, şiddet ve cinayetlerin ardından toplumun geneli tarafından tepkiler çeşitli şekillerde artmaya başladı. Bunlardan bir tanesi de Yalovalı Muharrem İnce oldu.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2024 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2024 13:48
Kaynak: Güldaniye Sofu Erdoğan
Muharrem İnce Sessiz Kalamadı!

Özellikle son günlerde artış gösteren kadınlara başta olmak üzere çeşitli taciz, şiddet ve cinayetler Türk halkını harekete geçirdi. Ülke genelinde özellikle kadınlar tarafından protesto yürüyüşleri yapılırken, sosyal medya kanalları da aktif olarak kullanılıyor. Genel olarak siyasetçilere yönelik eleştirilerin yapılması dikkati çekerken Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’den bir paylaşım yapıldı.

Eskiden aktif olarak kullandığı paylaşımlarına ara veren İnce, gündemi sarsan olaylar karşısında sessizliğini bozdu.

“Kadınlarımız ve çocuklarımız korku içinde yaşıyor”

İnce, dünya genelinde aktif olarak kullanılan sosyal medya kanalı X (eski adı Twitter) üzerinden yapmış olduğu paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Erdoğan, yazlık ve kışlık saraylarında lüks içinde yaşarken, milletimiz sokaklarımızda can güvenliğinden bile yoksun. Sınırlarımız delik deşik, sokaklarımız güvensiz. Kadınlarımız ve çocuklarımız korku içinde yaşıyor, gençlerimiz geleceğe dair umutlarını kaybediyor. Bu düzeni ya değiştireceğiz ya değiştireceğiz!”             

“Vatandaşlarımızın can güvenliğini sağlamak devletin temel görevidir”

Diğer yandan Muharrem İnce, X üzerinden yapmış olduğu bir önceki paylaşımda da şu ifadeleri kullandı: “Vatandaşlarımızın can güvenliğini sağlamak devletin temel görevidir. Görevinizi yapın, vatandaşlarımızın güvenliğini sağlayın.”

Güldaniye Sofu Erdoğan

Kaynak: Güldaniye Sofu Erdoğan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.