Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muharrem İnce geleneği bozmadı, bayramı Yalova’da geçirdi

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Kurban Bayramı namazını memleketi Yalova’daki Elmalık Köyü Camii’nde kıldı.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2024 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2024 12:05
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Muharrem İnce geleneği bozmadı, bayramı Yalova’da geçirdi

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, bu yıl da geleneği bozmadı. Kurban Bayramı nedeniyle geldiği memleketi Yalova’da bayram namazını Elmalık Köyü Camii’nde kılan İnce, ardından cami avlusundaki sıraya girerek hemşerileriyle bayramlaştı. Ardından köy mezarlığına giderek babası Şerif İnce’nin mezarını ziyaret eden Muharrem İnce, sonrasında akrabalarının mezarlarını da ziyaret ederek, dua okudu. İnce, mezarlık ziyaretinin ardından annesi Zekiye İnce’nin evine giderek aile üyelerinin bayramını kutladı.

“Bu geleneklerden kopmamak gerektiğini düşünüyorum”

Bütün Müslümanların Kurban Bayramı’nı kutluyan Muharrem İnce, Ramazan ve Kurban Bayramlarını hiçbir zaman tatil olarak görmediğini belirtti. Bayramları  tatil olarak görenlere mesaj veren İnce, “Kimse yanlış anlamasın. Bir koronada, bir de askerde burada olamadım. Onun haricinde her Ramazan ve Kurban Bayramı’nda mutlaka burada oldum, kahvaltıyı babamın evinde yaptım. Oğlumda bu geleneği sürdürüyor. Bu geleneklerden kopmamak gerektiğini düşünüyorum. Böyle yaşamak beni mutlu ediyor ama denize girmek isteyenlere de bir sözüm yok. Bütün Müslümanların Kurban Bayramı’nı kutluyorum. İnşallah bu bayram dünyaya barış, huzur getirsin. Geçim sıkıntısı altında çocuğuna harçlık veremeyen babalara selamlarımı saygılarımı gönderiyorum. Hastalara şifalar diliyorum. Huzur içerisinde bir bayram geçirmeyi Allah’tan niyaz ediyorum" şeklinde konuştu.

 

Serap Polat


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.