Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Müdür Akmeşe, "Daha ileriye, en iyiye"

Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe ve Yalova Fikir Atölyesi bir araya gelerek 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı'nın yol haritasını belirlediler. Toplantıda, müdürlük ve çeşitli kurumlar arasındaki iletişimin güçlendirilmesi ve eğitim projelerinin koordinasyonu üzerine önemli görüşmeler yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2024 00:56
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2024 17:16
Kaynak: Murat Can Aytemur
Müdür Akmeşe, "Daha ileriye, en iyiye"

Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, müdürlük ile kurumlar arasındaki iletişimi güçlendiren, projeleri, atölye çalışmaları ve etkinlikleri koordine eden Yalova Fikir Atölyesi ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı için yol haritası belirlendi. Bu yıl birinci, beşinci ve dokuzuncu sınıflarda uygulanmaya başlanan “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” kapsamında yeni müfredat üzerinde de fikir alışverişinde bulunuldu.

Eğitim kalitesini artırmayı ve öğrencilerin ihtiyaçlarına daha iyi cevap vermeyi hedeflediklerini belirten Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe sözlerinde, ‘’2024-2025 Eğitim Öğretim Yılının yol haritasını belirledik. Geçtiğimiz yıl "Daha ileriye, en iyiye!" sloganıyla başlattığımız Yalova Eğitimi Geliştirme Stratejisi’nin (YEGES) daha verimli hale getirilmesi için yapılacak çalışmalar ve bu yıl 1. 5. ve 9. sınıflarda uygulanmaya başlanan “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” kapsamındaki yeni müfredat üzerine fikir alışverişi yaptık’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.