Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Motorine gelen indirim zam oldu!

Akaryakıt inişli çıkışlı bir seyir izlemeye devam ediyor. Pazartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere motorine 1.5 TL indirim gelmişti fakat araç sahiplerinin mutluluğu kısa sürdü. Perşembe gününden itibaren geçerli olmak üzere motorine yeniden zam geliyor. Peki, motorine kaç TL zam geliyor? Motorin litre fiyatı kaç TL olacak? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2023 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2023 10:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Motorine gelen indirim zam oldu!

Orta Doğu’da devam eden savaşın etkileri her alanda kendini göstermeye devam ediyor. Buna göre brent petrol hala inişli çıkışlı bir seyir izliyor. Geçtiğimiz hafta 81.43 dolar olan brent petrolün fiyatı yeniden 82.5 dolar seviyesine çıktı. Bu durumda akaryakıta yeniden zam yapılmasına karar verildi. Peki, motorine kaç TL zam geliyor? Motorin litre fiyatı kaç TL olacak? İşte detaylar…

Savaşın ilk günlerinde 95 dolara tırmanan brent petrolün fiyatı son bir haftada 87 dolardan 81,43 dolara kadar geriledi. Ardından yeniden 82.5 dolar seviyesine tırmandı. Pazartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere motorinin litre fiyatına 1.65 TL indirim gelmişti ve araç sahiplerinin yüzü biraz olsun gülmüştü fakat bu mutluluk uzun sürmedi.

Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre motorine 16 Kasım 2023 Perşembe gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 14 kuruş zam geliyor.

Öte yandan bu gece yarısı gelecek zam sonrası motorinin litre fiyatı İstanbul'da 37.50 TL'ye, Ankara'da 38.10 TL'ye, İzmir'de ise 38,26 TL yükselecek.

Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.