Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milletvekili Akyol Emniyet Müdürü Salih Gözüm’ü tebrik etti

AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, İl Emniyet Müdürü Salih Gözüm'ü ziyaret ederek, yapılan başarılı operasyonlar dolayısıyla tebriklerini iletti.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2024 04:52
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2024 04:52
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Milletvekili Akyol Emniyet Müdürü Salih Gözüm’ü tebrik etti

Yerel seçimlerin ardından gerek Yalova’da gerekse mecliste ziyaretlerini artıran AK Parti Yalova milletvekili Akyol, Kurban Bayramı’nda gerçekleştirdiği köy ziyaretlerinin ardından kent genelinde kurum amirleri ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Milletvekili Akyol son olarak Yalova’da gerçekleştirdikleri uyuşturucu ve dolandırıcılık operasyonlarla halkın takdirini toplayan İl Emniyet Müdürlüğü Teşkilatını ziyaret etti.

“Tüm emniyet teşkilatımıza teşekkür ediyorum”

Emniyet Müdürü Salih Gözüm ile Yalova’da yürütülen operasyonlar hakkında istişarede bulunan Meliha Akyol, Salih Gözüm başta olmak üzere tüm emniyet teşkilatına hassasiyetleri için teşekkür etti. Akyol, “İlimizde başarılı operasyonlarla emniyet ve güvenliğimizi en üst düzeyde sağlayan İl Emniyet Müdürümüz Salih Gözüm'ü ziyaret ettik. Yalova İl Emniyet Müdürlüğümüz son zamanlarda ilimiz merkezli ve farklı illerde yaşanan dolandırıcılık ve suç şebekelerine karşı mücadelede üstün performans gösterdi. İl Emniyet Müdürümüz Salih Gözüm başta olmak üzere tüm emniyet teşkilatımıza hassasiyetleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.