Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce: “Bu vahşet haberleri ne zaman son bulacak? Artık yeter!”

İstanbul'da bebek hastalarını anlaşmalı oldukları özel hastanelerin yeni doğan ünitelerine sevk ederek haksız kazanç elde eden ve bazı bebeklerin ölümüne neden olan suç şebekesine ilişkin detaylar kamuoyunu derinden sarsarken, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce konu ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2024 13:13
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2024 13:14
Kaynak: Güldaniye Sofu Erdoğan
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce:  “Bu vahşet haberleri ne zaman son bulacak? Artık yeter!”

Sessizliğini tamamen bozdu

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, ülke genelinde özellikle kadınlara yönelik artan taciz, şiddet ve cinayetlerin ardından yaşanan yeni gelişmelere karşı deyim yerindeyse açtı ağzını yumdu gözünü. İstanbul'da bebekleri haksız kazanç elde etmek amacıyla anlaşmalı hastanelerin yeni doğan ünitelerine sevk eden çetenin ortaya çıkmasının ardından, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’den dikkat çeken paylaşımlar yapıldı. Eskiden aktif olarak kullandığı sosyal medya paylaşımlarına ara veren İnce, gündemi sarsmaya devam eden olaylar karşısında sessizliğini tamamen bozdu.

“Sağlık ve Adalet Bakanlığı ne yapıyor?”

İnce, dünya genelinde aktif olarak kullanılan sosyal medya kanalı X (eski adı Twitter) üzerinden yapmış olduğu paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Bir grup cani, bir grup alçak; yenidoğan bebekleri öldürüyor, devletin savcısını odasında tehdit ediyor. Tüm bunlar yaşanırken Sağlık Bakanlığı ne yapıyor, Adalet Bakanlığı ne yapıyor? Bu vahşet haberleri ne zaman son bulacak? Artık yeter!”

“Senin mesuliyetin altında bebekler ölüyor bebekler! Neredesin?”

Diğer yandan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir paylaşımını alıntılayan Muharrem İnce, “Senin mesuliyetin altında bebekler ölüyor bebekler! Neredesin?” ifadelerine yer verdi.

“O insanların temiz yürekleri kurtaracak bu ülkeyi”

Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, başka bir paylaşımında ise şu ifadeleri kullandı: “Türkiye’yi kirlettiler. Her meslekte, her sektörde kirlenenler var. Sağlık sektörü de bu çürümeden nasibini aldı. Kirli ilişkileri olanlar, kirlenenler elbette yargılanmalı ve en ağır şekilde cezalandırılmalıdırlar. Ama unutmayalım ki; tüm bu zorluklara ve bu kirlenmişliklere rağmen bu ülkeyi terk etmemiş, yeminine ve tıp etiğine bağlı kalarak hastalarını iyileştiren, pandemi döneminde hepimizin ayakta alkışladığı doktorlarımız, sağlık çalışanlarımız var. O insanların temiz yürekleri kurtaracak bu ülkeyi.”

“Bizi bu karanlıktan kurtar BABA!!”

Sosyal medya kanalı X üzerinden yapmış olduğu paylaşımlarda Memleket Partisi’nin resmi sosyal medya hesabından yapılan, “Bebek katili Yenidoğan Çetesi'nin hükümetle olan olası kirli ilişkileri derhal aydınlatılmalıdır! Bu alçak çetenin faaliyetlerinde, iktidara yakın isimlerin parmağının olup olmadığı araştırılıp, bu pisliğe bulaşan kim varsa yargı önünde derhal hesap vermelidir.” paylaşımına da yer veren Muharrem İnce’ye bir takipçisinin yapmış olduğu, “Bizi bu karanlıktan kurtar BABA!!” paylaşımı ise dikkat çekti.

Güldaniye Sofu Erdoğan

Kaynak: Güldaniye Sofu Erdoğan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.