Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Marmara’nın önde gelen iş insanları Yalova’da buluştu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Marmara Bölge Toplantısı, Yalova'da gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2024 14:20
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2024 14:20
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Marmara’nın önde gelen iş insanları Yalova’da buluştu

Yalova Genç Girişimciler Kurulu'nun öncülüğünde, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Marmara Bölge Toplantısına: TOBB Girişimcilik Müdürü Duygu Kılıç ve Yalova Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Safa Kaya başta olmak üzere Sakarya, Kocaeli, Bilecik, Bursa ve Balıkesir İl İcra Kurul Başkanları ve Kurul Üyeleri katıldı.

 

Sorunlar ve talepler ele alındı

Bölgesel iş birliği ve iş fırsatlarının değerlendirildiği toplantıda katılımcılara TOBB'un güncel çalışmaları hakkında bilgi aktarıldı. Ayrıca sektörel sorunların anlatıldığı ve taleplerin masaya yatırıldığı toplantıda kendilerini ifade eden Genç Girişimciler, girişimcilik ruhuyla dolu, yenilikçi ve dinamik bir topluluk olarak bölgenin ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlamak için kararlı olduklarını vurgulayarak, bu toplantıda edindikleri bilgi ve deneyimlerle, daha güçlü bir gelecek için çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Yalova Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri toplantının ardından misafirleriyle birlikte Garden A.Ş.’de yer alan çiçekçileri ziyaret etti.

Kaya, “İş dünyasının önde gelen isimlerini kentimizde ağırlamaktan onur duyduk”

Toplantı ardından katılımcılara teşekkür eden Yalova Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Safa Kaya, “TOBB Marmara Bölge Toplantısı'nın Yalova'da gerçekleşmesi, bölgesel iş birliğinin güçlenmesine önemli bir katkı sağladı. Toplantıda bölge olarak önümüzdeki süreçte yapılacak faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunduk.

Ev sahipliğini yaptığımız bu toplantıda bölgenin iş dünyasının önde gelen isimlerini kentimizde ağırlamaktan onur duyduk. Bu vesileyle, katılımcılara teşekkür ediyor, bölgesel iş birliğimizin daha da güçlenerek devam etmesini diliyorum.” dedi.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.