Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Laçin: Kurum ve dernekler arasında işbirliği ve koordinasyon güçlenecek

Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin, derneklere çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretlerde dernekler arası koordinasyonun daha da güçlendirilmesi konusu değerlendirildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2024 06:23
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2024 06:23
Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi
Laçin: Kurum ve dernekler arasında işbirliği ve koordinasyon güçlenecek

Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin, gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit ve Dul Yetimleri Derneği Yalova Şube Başkanı Özcan İla’yı ziyaret etti. Konuğunu makamında ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan İla, dernek çalışmalarının Yalova’da sürdürdüğü çalışmalar hakkında Laçin’e detaylı bilgiler verdi. İl Müdürü Laçin daha sonra Yalova Şehit Aileleri Yardımlaşma Sosyal Kültürel ve Dayanışma Derneği Başkanı Salih Aydın’a ziyarette bulundu.

Başkan Aydın da derneği ile Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü arasındaki koordinasyon ve işbirliğinin güçlendirilmesi gerektiğini savundu. İl Müdürü Laçin son olarak Muharip Gaziler Derneği Yalova Şube Başkanı Şakir Güner’e de ziyaret gerçekleştirdi. Bu önemli ziyarette de Başkan Güner dernek çalışmalarını Laçin ile paylaştı.

Ziyaretler sırasında, Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin, dernek başkanlarına kendisini ağırladıkları için teşekkür etti. Kurumsal çalışmalar hakkında bilgi paylaşarak, dernekler ile koordinasyona daha da ağırlık verilmesi gerektiğini belirten Laçin, ortak çalışmalara hazır olduklarını söyleyerek, kurum ve dernekler arasındaki dayanışmanın önemine dikkat çekti. Görüşmeler boyunca, Laçin ve dernek başkanları, gelecekte gerçekleştirilmek istenen ortak projeler ve işbirliği fırsatları üzerinde istişarelerde bulundular.

M. Tunç Tanrıverdi

Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.