Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kurtköy Muhtarlığı açıkladı: Süper Lig Maçları ücretsiz verilecek

Kurtköy Muhtarlığı yapmış olduğu duyuruda vatandaşları sevindirecek bir açıklamada bulundu. Muhtarlık tarafından yapılan açıklamada, 2024/2025 Süper Lig maçlarının köy konağında ücretsiz yayınlanacağı belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2024 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2024 12:25
Kaynak: Murat Can Aytemur
Kurtköy Muhtarlığı açıkladı: Süper Lig Maçları ücretsiz verilecek

Ligin başlamasına sayılı günler kala Kurtköy Muhtarlığından vatandaşları sevindirecek bir haber geldi. Kurtköy Muhtarlığı, 2024/2025 Süper Lig sezonu için önemli bir duyuru yaptı. Muhtarlık tarafından yapılan açıklamada, Süper Lig maçlarının köy konağında ücretsiz olarak yayınlanacağı belirtildi. Kurtköy Muhtarlığı'nın bu adımı, futbolseverler için büyük bir memnuniyet kaynağı oldu. Maçların ücretsiz olarak yayınlanacağı köy konağında, köy halkının ve futbolseverlerin bir araya gelerek maçları keyifle izlemeleri bekleniyor. Bu uygulama hem sosyal birlikteliği artırmayı hem de futbolun birleştirici gücünden herkesin yararlanmasını sağlamayı hedefliyor.
Kurtköy Muhtarlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, ‘’2024/2025 Süper Lig futbol sezonu Digitürk yayını köy konağımızda Kurtköy halkına ücretsiz olarak hizmete sunulmaktadır. Maçları izlemek isteyen vatandaşlarımıza duyurulur.’’

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.