Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kurlar Vadisi yeniden yayınlanacak mı? Kurtlar Vadisi ne zaman başlayacak?

Bir dönemin efsane dizilerinden olan ve hala severek izlenen nadir yapımlardan Kurtlar Vadisi’nin yeniden başlayacağı haberleri gündem olmuştu. Dizinin sevenleri bu haberle büyük heyecan yaşamış ve gözler Pana Film’den gelecek açıklamaya çevrilmişti. Sosyal medyada büyük gündem yaratan bu iddiaya ilişkin araştırmalar hala devam ederken Pana Film, dizinin bir dijital platformda yeniden başlayacağı yönündeki iddialara cevap verdi. Peki, Kurlar Vadisi yeniden yayınlanacak mı? Kurtlar Vadisi ne zaman başlayacak? İşte bu soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2024 12:27
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2024 12:27
Kaynak: Hilal Baldemir
Kurlar Vadisi yeniden yayınlanacak mı? Kurtlar Vadisi ne zaman başlayacak?

Türk televizyon tarihinin gelmiş geçmiş en efsane dizileri arasında gösterilen Kurtlar Vadisi’nin yeniden yayınlanacağı iddiası gündem yaratmıştı. Dizinin başrol karakteri olan Polat Alemdar’a hayat veren ve dizinin yapımcısı olan Necati Şaşmaz daha önceki açıklamalarında dizinin yeniden başlayabileceğinin sinyallerini vermişti. Dizinin bir dijital platformda yeniden başlayacağı iddialarına Pana Film’den açıklama geldi. Peki, Kurlar Vadisi yeniden yayınlanacak mı? Kurtlar Vadisi ne zaman başlayacak? İşte ayrıntılar…

Kurtlar Vadisi dizisinde Polat Alemdar rolüne hayat veren aynı zamanda dizinin yapımcılığını da üstelenen Necati Şaşmaz daha önce "Şu anda hazırlık içerisindeyim. Sanırım ocak ayını görürüz başlamak için" demişti.

Sosyal medyada Kurtlar Vadisi dizisinin yeniden başlayacağına ilişkin haberler paylaşılınca Pana Film’den konuya ilişkin açıklama yapıldı.

Pana Film'den Kurtlar Vadisi açıklaması

Pana Film, Kurtlar Vadisi'nin dijital bir platformda yakın zamanda yeniden yayınlanmaya başlayacağına ilişkin yapılan haberlerle ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada;

"Yakın zamanda bir takım internet haber sitelerinde yapılan haberler ve sosyal medya hesaplarında yapılan paylaşımlar neticesinde aşağıdaki açıklamayı yapma gereği hasıl olmuştur.

Yapılan haberler ve paylaşımlarda "Kurtlar Vadisi" dizisinin yeni bölümleri ile ekranlara döneceği, oyuncu kadrosunun ve yayınlanacağı platformun belirlenmiş olduğu şeklinde ibareler yer almaktadır. Öncelikle ve önemle belirtmek isteriz ki yapılan haberler ve paylaşımlar gerçeği yansıtmamaktadır. Konuyla alakalı tekzip ilgililerine iletilmiştir.

"Kurtlar Vadisi" dizisinin ekranlara döneceği zaman, kadro ve platform hakkındaki haberleri ve gelişmeleri kaynağından öğrenmek adına sadece yapımcı olan şirketimizin ve Sayın Necati Şaşmaz'ın yapacağı açıklamaları dikkate almanızı rica ederiz.

Kamuoyunun bilgisine sunulur." ifadelerine yer verildi.

Pana Film tarafındna yapılan resmi açıklama.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.