Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam! Yeni köprü geçiş ücretleri ne kadar? Osmangazi Köprüsü geçiş ücretleri ne kadar zamlandı?

Karayolları Genel Müdürlüğü Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine bu geceden itibaren olmak üzere geçiş ücretlerine zam yaptı. Köprü ve otoyol yeni geçiş ücretleri  ne kadar? Osmangazi Köprüsü'nün geçiş ücreti ne kadar?  diye vatandaşlar da  arama motorlarında bu soruları sormaya başladı. İşte soruların cevapları. 

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2023 01:09
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2023 01:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Köprü ve otoyol  geçiş ücretlerine zam! Yeni köprü geçiş ücretleri ne kadar? Osmangazi Köprüsü geçiş ücretleri ne kadar zamlandı?

Karayolları Genel Müdürlüğü Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine bu geceden itibaren olmak üzere geçiş ücretlerine zam yaptı. Köprü ve otoyol yeni geçiş ücretleri  ne kadar? Osmangazi Köprüsü'nün geçiş ücreti ne kadar?  diye vatandaşlarda  arama motorlarında bu soruları sormaya başladı. İşte soruların cevapları. 
Karayolları Genel Müdürlüğü, otoyol ve köprü geçiş ücretlerinin yeniden düzenleme getirdiğini ve ücretlerin değiştiğini açıkladı. Buna göre, yeni ücretler 25 Ekim 2023 Çarşamba(bugün) itibariyle artık geçerli olacak.

Osmangazi Köprüsü Ücreti Belli Oldu

15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinin geçiş ücretlerine zam yapıldı. Yapılan zamla  köprü geçişlerinde yeni tarife belirlendi. Köprülerde tek geçişte 6,5 liralık bir zam gerçekleşti.

Böylece tek yön otomobil için yüzde 76,5 zam  gerçekleşmiş oldu. Tüm Yalovalıların en sık kullandığı güzergah üstündeki Osmangazi Köprüsü'nün geçiş ücreti ise otomobiller için 184 TL’den 290 TL’ye yükseltildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.