Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kırkpınar’dan dönen güreşçiler Altınova’da coşkuyla karşılandı

Edirne Kırkpınar’da düzenlenen 663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerine katılan Altınova Belediye Spor Kulübü Güreşçileri davullarla ve zurna eşliğinde coşkulu bir şekilde karşılandı.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2024 01:08
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2024 01:08
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Kırkpınar’dan dönen güreşçiler Altınova’da coşkuyla karşılandı

Vali Kaya ve Başkan Fazlaca uğurlamıştı

4 Temmuz 7 Temmuz 2024 tarihleri arasında Edirne’de düzenlenen 663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde Yalova’yı temsil eden Altınova Belediye Spor Kulübü Güreşçileri, 4 Temmuz Perşembe günü Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya ve Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca başta olmak üzere protokolün de katıldığı törenle uğurlanmıştı. Müsabakalarda Altınova Belediye Spor Kulübü adına: Başpehlivan Kaan Kaya, Başaltı Burak Kaya, Küçük Orta Büyük İbrahim Halil Çelik, Adil Bilgin, Deste Küçük Enes Olgun, Tozkoparan Samim Kadiri, Emirhan Alp Yıldız, Muhammed Mustafa Kalyon, Teşvik 2 Mustafa Yanmaz, Teşvik 1 Ali Tarık Tekin, Vedat Aykalkan, Minik 2 Abdulbaki Temelci, Kaan Petek ve Minik 1 Emir Cineviz yarıştı.

 

Güreşçiler davul-zurna eşliğinde karşılandı

Güreşçilerden Mustafa Yanmaz, Teşvik 2 boyunda, 3’üncü olarak madalya kazandı. Deste küçük boyda Enes Olgun ve Tozkoparan boyunda Emirhan Alp Yıldız, çeyrek finalde dereceyi kaçırdı. 12 Temmuz Cuma günü Yalova’ya dönen sporculara Altınova Belediyesi hizmet binasında karşılama töreni yapıldı. Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca ve Kulüp Başkanı Sedat Ok başta olmak üzere belediye personelleri, güreşçileri davul-zurna eşliğinde coşkuyla karşıladı. Her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını kaydeden Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, Kulüp Başkanı Sedat Ok ve Antrenörler: Kaan Kaya ve Burak Kaya’ya verdikleri emeklerden ötürü teşekkür etti. Güreşçileri tebrik eden Başkan Fazlaca, “Ata sporumuz yağlı güreşe Altınova Belediyesi olarak sahip çıkıyoruz. Güreşçilerimizi destekliyoruz. Ben sporun ve sporcunun her zaman yanında olmaya devam edeceğim. Başarılarınız daim olsun.” dedi.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.