Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kent Konseyi Seçimleri 26 Eylül’de yapılacak

Yalova Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir, Kent Konseyi Başkanlığı görevine yeniden aday olduğunu açıkladı. Kandemir Kent Konseyi Seçimlerinin 26 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirileceği bilgisini de Yalova kamuoyu ile paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2024 03:19
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2024 03:19
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Kent Konseyi Seçimleri 26 Eylül’de yapılacak

Yerel seçimlerin hemen sonrasında seçim atmosferine giren Yalova Kent Konseyi’nde seçim tarihi netleşti. Yalova Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir Başkanlığı’nda yapılan son genel kurul toplantısında seçimin 26 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilmesi kararı alındı. Konuyla ilgili bilgi veren Yalova Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir, “Kent Konseyleri yerel seçimler sonrasında yenilenen bir kurumdur. Biz de bu anlamda 2021 yılı Aralık ayında gerçekleşen seçimle Yalova Kent Konseyi Başkanlığı görevine seçildik. Biz de bu anlamda gerekli hazırlıklarımıza başladık. 25 Haziran itibarı ile seçim kararını aldık. 26 Ağustos 2024 tarihine kadar üyeliklerin güncellemeleri ve seçim hazırlıkları tamamlanacak ve 26 Eylül 2024 tarihinde ise Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Kongre Salonunda seçimlerimizi gerçekleştireceğiz.  Ben seçimlerin her zaman olduğu gibi bu seferde demokratik bir ortamda yapılacağına inanıyorum. Kent Konseyi her görüşten insanları Yalova’ya hizmet paydasında buluşturan siyaset üstü kurumlardır. Yalova Kent Konseyi de bu ilkeye bağlı siyaset üstü bir kurumdur.” dedi.

“Yeniden adayım”

Öte yandan 26 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Yalova Kent Konseyi seçiminde yeniden başkanlığa aday olduğunu ifade eden Kandemir, “Bu seçimlerde de yeniden Kent Konseyi Başkanlığı görevine aday olacağım. Ben ekip arkadaşlarımızla 3 yıllık görev sürecimizde çok önemli projelere ve çalışmalara imza attık. Su Çalıştayı, Dirençli Kentler Çalıştayı gibi önemli çalışmaları bu süreçte gerçekleştirerek Yalova açısından hayati önem taşıyan konularda ortak fikir ve görüşlerin ortaya çıkmasını sağladık. Yine bizim görev sürecimizde Kadın Meclisi’ne ek olarak, Engelli Meclisi ve Gençlik Meclisi de Kent Konseyi bünyesinde hizmete girdi. Bu meclislerimizde çok güzel çalışmalarla Yalova’ya önemli katkılar sundular. Adaylar elbette ki çıkacak. Bu bizim zenginliğimizdir. Ben şimdiden çıkacak tüm adaylara da başarılar diliyorum. Amacımız Yalova’ya yaşanılabilir bir kent olma noktasında hizmet üretmektir. Burada unutulmaması gereken tek şeyin Kent Konseyi’nin siyaset üstü bir kurum olduğu ve burada Yalova’nın hayrına olacak yerel yöneticilerimizin önünü açacak fikir ve çalışmaları üretildiğidir. Bu anlayışla seçimlerimizin de şimdiden kentimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.