Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaytazdere Saralkent'e Çorlu'dan altın sarısı kum

Her yıl çevre illerden çok sayıda turisti kendisine çeken Saralkent Plajı, Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinden getirilen altın sarısı özel kumla kaplandı

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2024 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2024 12:25
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Kaytazdere Saralkent'e Çorlu'dan altın sarısı kum

Yalova'nın Mavi Bayraklı plajlarından biri olan Saralkent Plajı'nda yaz sezonu hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Kaytazdere Belediyesi ekipleri, sahilde temizlik ve kumların elenmesi çalışmalarını hızla sürdürüyorlar. Bu çerçevede plaja Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinden getirilen özel bir kum da serilerek plaj daha da özel bir hale getirildi.

Bu özel kum, altın sarısı rengiyle Saralkent Plajı'na bambaşka bir güzellik katıyor. Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil de sahilde inceleme yaptı. Belediye müdürlerinden bilgiler alan Çitil, yaptığı açıklamada, “Yaz sezonu açılmadan önce Saralkent sahil şeridindeki temizlik çalışmalarını bizzat inceledik.

Öncelikle kepçeyle tüm sahil düzleştirildikten sonra özel olarak Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinden getirdiğimiz altın sarısı kumu serdirdik. Halkımızın hizmetine sunmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Kaytazdere'nin Mavi Bayraklı güzide plajı hazır olmak üzere, hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.