Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karamürselbey Eğitim Merkezi Kahraman Gazileri ağırladı

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yalova Şubesi, Karamürselbey Eğitim Merkez Komutanı Tuğamiral Mehmet Tahir Göncüoğlu’nun davetine, Şehit ve Gazi Aileleri ile birlikte icabet etti.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2024 06:24
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2024 16:36
Kaynak: Murat Can Aytemur
Karamürselbey Eğitim Merkezi Kahraman Gazileri ağırladı

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yalova Şubesi, Şehit ve Gazi aileleri ile birlikte Karamürselbey Eğitim Merkez Komutanı Tuğamiral Mehmet Tahir Göncüoğlu’nun davetine icabet etti. Görüşmede; Tuğamiral Mehmet Tahir Göncüoğlu, Kahraman Gaziler ve Gazi/Şehit aileleri arasında samimi bir diyalog ortamı oluştu. Katılımcılar, burada anılarını paylaşarak eski günleri yad etti ve hayat hikayelerinden bahsetti. Tuğamiral Göncüoğlu, gazilerin ülke için verdikleri mücadeleye ve fedakarlıklara vurgu yaptı. Ayrıca, şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını belirterek, kahramanlıklarına olan minnet duygusunu dile getirdi. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yalova Şubesi Başkanı Özcan İla ise nazik daveti adına Tuğamiral Göncüoğlu’na teşekkürlerini iletti. Görüşme güncel konular üzerine sohbet ederek devam etti ve toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile birlikte son buldu.

Karamürselbey Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen bu önemli buluşma, kahraman Şehit ve Gazilerimizin hiçbir zaman unutulmadığını ve onlara olan saygının her zaman canlı tutulduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.