Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kar mı geliyor güneş mi? İşte Marmara için son tahmin

Son 10 gündür İstanbul için kar beklentisi olan Meteoroloji Genel Müdürlüğü bir kez daha kar yağışı tarihini revize etti. Öte yandan İBB Afet Koordinasyon Merkez (AKKOM) yarından itibaren İstanbul’da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine çıkacağını duyurdu. Hava sıcaklıklarının hafta boyunca 11-15 derece seviyesinde olması bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2024 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2024 11:31
Kaynak: Hilal Baldemir
Kar mı geliyor güneş mi? İşte Marmara için son tahmin

Ocak ayının gelmesiyle birlikte başta İstanbul olmak üzere Marmara Bölgesi genelinde hava sıcaklıkları mevsim normalleri üzerinde seyrederken Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKKOM İstanbul için kar çağrısı yapmıştı. Geçtiğimiz hafta beklenen kar yağışı bu haftada gelmedi.

Geçtiğimiz hafta Marmara Bölgesi genelinde etkili olan yağışlı ve soğuk hava bu haftanın başından itibaren yerini güneşli ve mevsim normalleri üzerinde bir havaya bırakacak. Sıcaklıkların bugünden itibaren artarak gelecek hafta boyunca 11-15 derece aralığında seyretmesi bekleniyor.

Özellikle İstanbul'da hava sıcaklıklarının, 24 Ocak'a kadar mevsim normalleri civarında 1-3 derece üzerinde seyretmesi beklenirken, 25-31 Ocak tarihleri arasında ise mevsim normalleri civarı ile 1-3 derece altında seyretmesi bekleniyor.

Öte yandan meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı paylaşımda 21 Ocak’tan itibaren Marmara Bölgesi genelinde yoğun bir kar yağışı beklendiğini duyurdu.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.