Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadıköy Yılmaz Tavşan’a emanet

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Kadıköy Beldesi’ne, belediye başkan adayı olan Yılmaz Tavşan, seçimi kazanarak mazbatasını aldı ve düzenlenen devir teslim töreni ile resmen göreve başladı.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2024 14:11
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2024 14:11
Kaynak: Murat Can Aytemur
Kadıköy Yılmaz Tavşan’a emanet

Uzun süren bir seçim maratonunda sona gelindi. Vatandaşlar, vatandaşlık görevlerini yaparak 31 Mart’ta sandığa gitti ve kendilerine 5 yıllık süreçte hizmet edecek belediye başkanlarını seçti. Yalova’nın Kadıköy Beldesi’de, halk taradından sonuçların en çok merak edildiği yerlerin arasına girdi. Seçim sonuçlarına göre CHP’li Yılmaz Tavşan, oyların %57,81’ini alarak 2790 oyla Kadıköy’ün yeni belediye başkanı seçildi. 3 Nisan Çarşamba günü, coşkulu bir kalabalık eşliğinde, Yalova Adliyesi’ne giderek mazbatasını alan Tavşan, 4 Nisan Perşembe günü de Kadıköy Belediye Binası’nda düzenlenen devir teslim töreni ile resmen göreve başladı.

Düzenlenen devir teslim töreninde CHP Yalova İl Başkanı İ.Erdem Doğancı'da hazır bulunan isimler arasında yer aldı. Mührü, önceki dönem Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin’den devralan Tavşan, şimdiye kadar beldeye yaptığı hizmetlerden dolayı, Şahin’e teşekkür etti, Şahin ise Tavşan’a yeni görevinde başarılar diledi.

“KADIKÖY KAZANDI”

Devir teslim töreninde Mehmet Şahin’den mührü alarak, resmen göreve başlayan Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, kısa bir açıklamasa bulundu ve sözlerinde, “Doğduğum ve büyüdüğüm topraklarda “Bismillah” diyerek başlıyoruz göreve. Zorlu ve onurlu görevi Belediye Başkanımız Mehmet Şahin’den devraldık. Kendisine ve beldemizde taş üstüne taş koyan tüm büyüklerimize çok teşekkür ediyorum. Seçim süreci boyunca bizimle birlikte gece gündüz demeden çalışan tüm ekip arkadaşlarımıza, belediye meclis üyesi adaylarımıza ve tüm belde halkımıza minnetlerimi sunuyorum. Teslim aldığımız mühür asla halkımızın onay vermediği, yasal olmayan bir karara vurulmayacak. Kadıköy kazandı” ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.