Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadıköy’de Üretici Pazarı tezgahtarları için kura çekildi

Kadıköy Belediyesi Özden Mahallesi Katlı Otopark’ta hizmete başlayacak olan Üretici Pazarı’nın tezgahtarları, Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan’ın katılımıyla gerçekleştirilen kura çekilişiyle belirlendi.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2024 13:32
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2024 13:32
Kaynak: Murat Can Aytemur
Kadıköy’de Üretici Pazarı tezgahtarları için kura çekildi

Kadıköy Belediyesi, Özden Mahallesi Katlı Otopark alanında hizmete başlayacak olan Üretici Pazarı için tezgahtarları belirlemek üzere kura çekilişi gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan'ın katılımıyla yapılan çekilişte, pazarda yer alacak olan üreticiler belirlendi.

Üretici Pazarı, hem yerel üreticilerin emeklerini en iyi şekilde değerlendirmelerine olanak tanıyacak hem de halkın taze, sağlıklı ve yerel ürünlere kolayca erişmelerini sağlayacak bir alan oluşturacak. Özden Mahallesi Katlı Otopark alanında açılacak olan bu pazarın, bölgeye ve halka sağlayacağı faydalar büyük ölçüde taşıyor.Kadıköy Belediyesi'nin bu girişimi, yerel ekonomiyi desteklemek ve sürdürülebilir tüketimi teşvik etmek amacıyla önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, düzenlenen kura çekimi sonrasında yapmış olduğu açıklamada, ‘’ Üreticilerimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz. Bu pazar, hem üreticilerimizin emeklerini en iyi şekilde değerlendirmelerine hem de halkımızın taze ve yerel ürünlere kolayca ulaşmalarına imkan tanıyacaktır. Yeni pazarımızın şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.