Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadıköy’de çalışmalar devam ediyor

Yalova’nın Kadıköy Beldesi’nde gerçekleştirilen yapım-onarım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bu sayede beldenin eksikliklerinin tamamlanması konusunda önemli adımlar atılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2024 02:12
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2024 02:12
Kaynak: Murat Can Aytemur
Kadıköy’de çalışmalar devam ediyor

Günden güne gelişmekte olan ve modern bir hale gelen Kadıköy Belediyesi, yaz öncesi gerçekleştirdiği belde genelindeki çalışmalara aralıksız olarak devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde; Vatan caddesi parke taşı yenileme çalışması, su kenarlarına larva ilaçlama çalışması ve tarımsal sulama kanallarının temizlenmesi gibi çalışmalar gerçekleştiren belediye ekipleri bu defa da; Aksalılar Caddesi ana isale içme suyu hattı döşenmesi, Termal Caddesi 21. Sokak su patlağı tamiri ve Merkez Mahallesi Güzelyurt 2. Sokak kanalizasyon bağlantı çalışmasını gerçekleştirdi.

Bu çalışmalarla, Kadıköy Beldesi'nin altyapı ve çevre düzenlemesi daha da güçlendirilerek, vatandaşların yaşam kalitesi artırılmaya devam ediyor. Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, yapılan çalışmaların belde sakinlerine daha iyi bir yaşam ortamı sunmak adına büyük önem taşıdığını belirtirken, ekiplere ve destek veren herkese teşekkür etti, ‘’Bu çalışmalarla birlikte beldenin eksikliklerinin giderilmesi ve modernizasyon süreci önemli adımlarla ilerliyor’’ diye ekledi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.