Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadıköy Belediyesi gençlere Ankara gezisi düzenliyor

Kadıköy Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzuruna çıkmak için belde halkına ücretsiz Ankara gezisi düzenliyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2024 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2024 12:13
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Kadıköy Belediyesi gençlere Ankara gezisi düzenliyor

Kadıköy Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenen etkinliğin hareket saati 26 Mayıs Pazar saat 00:30 olarak belirlendi. Kadıköy Belediye Binası önünden hareketle başlayacak olan geziye katılmak isteyen vatandaşların 24 Mayıs Cuma gününe kadar belediyeden başvuru yapması gerekiyor. Ulaşım ve müze ziyaretlerinin halka ücretsiz olacağı gezide yemek katılımcıya ait olacak. Gezi boyunca Anıtkabir, Ankara Kalesi, Rahmi Koç Müzesi, Hamamönü ve Anadolu Medeniyetler Müzesi ziyaret edilecek. Hem Anıtkabir’in hem de Ankara’nın tarihi ve kültürel yerlerinin ziyaret edileceği geziye tüm vatandaşları davet eden Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, “Bu özel günde gençlerimiz Atatürk’ün manevi huzurunda buluşacak, Ankara’nın tarihi ve kültürel yerlerini keşfetme fırsatı bulacaklar.

Tüm gençlerimizi bu unutulmaz geziye davet ediyoruz! Başvurular sınırlı sayıda olup, 24 Mayıs cuma saat 17.00'a kadar belediyemiz danışma servisine şahsen yapılması gerekmektedir.” dedi.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.