Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan başkanları ziyaret etti

Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, Kaytazdere, Subaşı, Altınova, Taşköprü ve Çiftlikköy Belediyesi’ne ziyaret gerçekleştirerek, görevdaşlarına hayırlı olsun temennilerini iletti.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2024 02:16
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2024 02:16
Kaynak: Murat Can Aytemur
Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan başkanları ziyaret etti

Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan ilk olarak, Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini iletti. İkili arasında gerçekleştirilen görüşmede Kaytazdere ve Kadıköy hakkında istişarelerde bulunuldu. Kaytazdere ziyaretinden sonra Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay’ı makamında ziyaret eden Başkan Tavşan ilk olarak çiçek takdim etti ve hayırlı olsun temennilerini iletti. Görüşmede belediye hizmetleri ve yerel yönetimler üzerine istişarelerde bulunuldu. Subaşı ziyaretinin hemen ardından Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan’ı makamında ziyaret eden Tavşan, Başkan Arslan’a görevinde başarılar diledi ve hayırlı olsun dileklerini iletti. Gerçekleşen görüşmede yerel yönetimler ve bölge hakkında istişareler yapıldı.

Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, ziyaretlerine hız kesmeden devam ederken sıradaki durağı ise Altınova Belediyesi oldu. Burada Başkan Yasemin Fazlaca’yı makamında ziyaret eden Başkan Tavşan, Fazlaca’ya yeni görevinde başarılar dileyerek hayırlı olsun dileklerini iletti. Tavşan ve Fazlaca arasında gerçekleştirilen görüşmede yerel yönetimler ve belediye hizmetleri hakkında fikir alışverişleri gerçekleştirilerek, karşılıklı istişarelerde bulunuldu. Ziyaret sonunda Başkan Yılmaz Tavşan, misafirperverliklerinden dolayı Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’ya teşekkür dileklerini sundu. Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan ziyaretlerini tamamlarken son olarak, Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele’yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. İkili güncel konular üzerine bir süre sohbet gerçekleştirdi, devamında ise yerel yönetimler ve belediye hizmetleri hakkında karşılıklı olarak istişarelerde bulunuldu ve görüş alışverişleri gerçekleştirildi. Yılmaz Tavşan, misafirperverliklerinden dolayı Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele’ye teşekkür dileklerini sundu.

Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan'ın görevdaşlarına yapmış olduğu bu ziyaretler, yerel yönetimler arasındaki iş birliğinin ve dayanışmanın önemini bir kez daha vurguladı.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.