Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaan Kazgan ve Savaş Cebeci Arasındaki Olayın Perde Arkası: Kaan Kazgan Savaş Cebeci kavgası olayı nedir, ne oldu? MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan kimdir, Savaş Cebeci ile neden kavga etti?

Savaş Cebeci sosyal medyada yayınladığı ve sonrasında viral olan videosunda, "İsterse dünya şampiyonu olsun 70 kilo kimse beni dövemez dedi ve sonrasında Kaan Kazganla karşı karşıya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2023 23:35
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2023 23:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Kaan Kazgan ve Savaş Cebeci Arasındaki Olayın Perde Arkası: Kaan Kazgan Savaş Cebeci kavgası olayı nedir, ne oldu? MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan kimdir, Savaş Cebeci ile neden kavga etti?

Bu iddiların ardından ikili karşı karşıya geldi ve olanları oldu. Savaş Cebeci ve Kaan Kazgan ilk önce ormanlık bir alanda buluştular ve burada herkesin içinde kavga edip dövüştüler. Günlerdir sosyal medyada atışan ikilin kavgası çevrede bulunan vatandaşlar tarafından saniye saniye görüntülendi. Bu görüntüler sonrasında Savaş Cebeci'nin ciddi bir şekilde Kaan Kazgan tarafından dövülmesi ve kanlar içinde bırakılmasının ardından gündemde adeta bir bomba etkisi yarattı.  Savaş Cebeci'nin kanlar içinde kaldığı anlar ise sosyal medyada gündeme oturdu.

Dövüşten sonra ise kötü bir halde gözükmesi rağmen kaşı bantllı bir şekilde video paylaşan Savaş Cebeci, "Kaan'la maç yaptık, beni yendi. Beni yendiği için kendisini tebrik ediyorum." dedi ve sosyal medyada bu ifadeleri ayrı bir şok etkisi yarattı.

Savaş Cebeci Kimdir?
Savaş Cebeci, 1974 Almanya doğumlu. Ailesi Almanya'dan Türkiye'ye göç edince İstanbul'a yerleştiler. Savaş Cebeci hayatını İstabul'da geçirdi ve . Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümünden başarıyla mezun oldu. Ardından spora ilgisi devam eden Cebeci çeşitli  otel ve spor salonlarında kişisel antrönörlük yaparak büyük bir tecrübe kazandı. Daha sonra Fransa'ya yerleşen Cebeci,  Amerika'nın en saygın kurumlarından National Academy Sport Medicine'den 'Personal Trainer' sertifikası elde etti. Savaş Cebeci  aynı zamanda  kendi YouTube kanalında fitness ve vücut geliştirmeyle ilgili videolar çekiyor.

Kaan Kazgan Kimdir? 
Kaan Kazman Sakarya 1994 doğumludur. Spora ilk kez  kic boksla başlamıştır. Daha sonra spora olan ilgisi devam edip MMA dövüşçüsü olmulştur. Kazman, Muay Thai Türkiye Şampiyonluğu ve 1 kez MMA Türkiye Şampiyonluğu gibi unvanları bulunan Kaan Kazgan profesyonel olarak MMA dövüşçüdür. Kaan Kazgan, 2019 yılında Türkiye ve Yunanistan'ın yarıştığı Survivor programına katılarak iyi bir performans sergileyerek adını duyurmuştu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.