Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İYİ Parti İstanbul adayını duyurdu! Buğra Kavuncu aday oldu

Yerel seçimlere neredeyse 2 ay gibi kısa bir süre kala İYİ Parti İstanbul adayını duyurdu. Meral Akşener, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Buğra Kavuncu'yu aday göstereceklerini duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2024 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2024 11:41
Kaynak: Hilal Baldemir
İYİ Parti İstanbul adayını duyurdu! Buğra Kavuncu aday oldu

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde hiçbir parti ile ittifak olmayacağını duyuran İYİ Parti kendi adaylarıyla seçime gireceğini açıklamıştı. Bir süredir aday belirleme sürecinde olan İYİ Parti bugün İstanbul ve Balıkesir adaylarını duyurdu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Meclis'teki grup toplantısında yaptığı açıklamada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için İYİ Parti İstanbul milletvekili Buğra Kavuncu'yu aday göstereceklerini duyurdu.

Meral Akşener açıklamasında, "Buğra Kavuncu 'Ben adayım. Ben İstanbul'a aday olmak istiyorum" dedi. Ben de kabul ettim" ifadelerini kullandı.

Henüz kısa bir süre önce 5 Nisan 2018 tarihinde İYİ Parti'deki siyasi hayatına başlayan Buğra Kavuncu, milletvekili seçilmeden önce İstanbul İl Başkanlığı görevini yerine getirmiş ve 2022'de İYİ Parti'deki İstanbul İl Başkanlığı görevinden ayrılıp 2023 Genel Seçim Kampanyasından Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanlığı yapmak üzere göreve getirilmişti.

İYİ Parti’nin bir diğer adayı ise Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez oldu. Çömez Balıkesir Belediye Başkanlığı için yerel seçimde yarışacak.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.