Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstiklal Caddesi esnafı dertli! “Park yasağına kimse uymuyor”

İstiklal Caddesi esnafı, park yasağını ihlal eden sürücülerin kendilerini zor durumda bıraktığını belirterek, yetkililerden denetimlerin artırılması yönünde talepte bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2024 12:46
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2024 12:46
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
İstiklal Caddesi esnafı dertli! “Park yasağına kimse uymuyor”

Yalova Merkez Süleymanbey Mahalesinin en işlek caddelerinden biri olan İstiklal Caddesinde işletmesi bulunan esnaflar, park yasağına uymayan vatandaşlardan dert yanıyor. İl Trafik Komisyonu tarafından caddenin sağ tarafına araç park etmek yasaklandı. Ancak, sürücülerin bu yasağa uymayıp yasaklı alana araç park etmesi esnafı zor durumda bırakıyor.

Caddede işletmesi bulunan esnaflar yasaklı alanda yük indirip bindirme yapabiliyor ancak vatandaşların alana araçlarını park edip uzun süre geri gelmemesi esnafın işlerini aksatıyor. Araçların park edilmemesi için belirli alana sandalye ve tabela koyan esnaflar, vatandaşların yasağı ciddiye almayarak araçlarını park ettiğini dile getirdi.

Yolun dar olması ve caddenin işlek bir konumda bulunması esnafların yanı sıra acil durumlarda itfaiye, ambulans, polis ve belediye araçlarının geçişini de zorlaştığı için ciddi bir sorun haline geldi. Araçlarını yasaklı alana park eden sürücüleri defalarca zabıtaya bildirdiklerini ancak cezaların sürücüleri etkilemediğini aktaran İstiklal Caddesi esnafı, vatandaşların yasaklara uyması için denetimlerin artırılması ve yasak levhasının yanında uygulanacak cezaların yazılmasını talep etti.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.